ja z koncernowek pijam tylko lecha zielonego i zlotego, okocim Mocne i czasami okocim jasne; jest delikatne czasami warto sie napic
Co z masówek?
Collapse
X
-
Z podobnych względów co Sopista siegam po wszystkie masówki , z tym że tylko w puszce i najwyżej raz w tym samym opakowaniu Nie pijam jednak wszystkich , bo te puszki mozna stosunkowo łatwo pozyskać w inny sposób. Drugą przycznyną sięgania po masówkę są dodawane szklanki - z reguły jest to kilka sztuk , więc wykorzystuje je na różnego rodzaju imprezy.
Jeśli jednak mam powiedzieć do czego mogę czasami wrócić to moze być Okocim Palone lub Piast Mocny, sporadycznie Porter Żywiecki , a z najsłabszych Karmi... ale tylko i wyłącznie to pierwsze , najstarsze.Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2006-05-18, 20:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaJa jestem nieco "zboczony" z powodu swojego "konika". Właśnie dlatego piję absolutnie wszystko co ma nową etykietę (którą potem zamieniam na nówkę, o ile oczywiście takową dostanę).Na codzień, niepasteryzowany CIECHAN
Comment
-
Comment