Widać już pierwsze zmiany po wejściu Duńskiego inwestora do grupy Brok-Strzelec. Mianowicie pojawiły sie w moim mieście liczne bilboardy reklamujące piwo Sambor. Co więcej , dostępność tego piwa wzrosła , zaobserwowałem nawet Sambora z beczki co do niedawna w Poznaniu graniczyło z cudem. Jak narazie widoczne są same plusy , smak do tej pory nie ucierpiał , miejmy nadzieje że tak już zostanie
Kampania promocyjna Broka
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
W Warszawie przy Dworcu Centralnym oprócz Sambora można napić się nowego koszalińskiego piwa z beczki o swojsko brzmiącej nazwie Hermann Muller.
Cena 3.50 podane w gustownym kufelku z nadrukowaną nazwą Hermann Muller.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Jakieś 3-4 miesiące temu zmienił się właściciel jednej z knajpek w moim mieście i od razu wprowadził ofertę grupy Brok-Strzelec (w tym lanego Sambora).Zrobił tzw.promocję-po 3 zł.piwko lane. Wyglądało na to,że się przyjmie i w końcu w Wieliczce będzie konkurencja dla GŻ i KP.
Parę tygodni temu wpadłem tam,chcąc wychylić szklanicę Sambora,a tu patrzę i co widzę-w ofercie tylko GŻ. Na moje pytanie czemu tak-padła odpowiedź z ust właściciela-że to był nieopłacalny interes,bo i tak wszystcy o Żywca pytali no to wprowadził Żywca.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuHermann Muller to "Rybnik"Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuHermann Muller to "Rybnik"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Brok od morza - hasło niezłe. Gratulacje dla marketingu lub agencji reklamowej . Ja Broka lubię i liczę, że przynajmniej nie pogorszy się.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpikWidać już pierwsze zmiany po wejściu Duńskiego inwestora do grupy Brok-Strzelec. Mianowicie pojawiły sie w moim mieście liczne bilboardy reklamujące piwo Sambor. Co więcej , dostępność tego piwa wzrosła , zaobserwowałem nawet Sambora z beczki co do niedawna w Poznaniu graniczyło z cudem. Jak narazie widoczne są same plusy , smak do tej pory nie ucierpiał , miejmy nadzieje że tak już zostaniezupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko czy za tym pójdzie jakaś szersza dostępność?!...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko czy za tym pójdzie jakaś szersza dostępność?! Perła reklamowała się w telewizji a ja nie mogłem (i do dziś nie mogę) dopatrzyć się Perły Chmielowej w butli w Krakowie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko czy za tym pójdzie jakaś szersza dostępność?! Perła reklamowała się w telewizji a ja nie mogłem (i do dziś nie mogę) dopatrzyć się Perły Chmielowej w butli w Krakowie.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment