Ogólnie rzecz biorąc to chłodno głodno hujowo.
Kobiety a picie
Collapse
X
-
jako god tego forum oznajmiam, że nie toleruję przekleństw nz tych stronach, więc proszę się do tego stosować.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
No właśnie, a co tu do tego mają kobiety?
Comment
-
-
kolega, który zainicjował ten temat ma chyba jakieś problemy natury egzystencjalnejWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Zgadzam się.
ps
Maryhh - wreszcie sie odezwałeś !Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Natury egzystencjalnej albo finansowej
Comment
-
-
O nie, finansowo nie pomożemy !!!
Comment
-
-
Dlatego nie pomożemy - bo ja też nie mam
Comment
-
-
Pieniądze szczęscia nie dają ( tak gdzieś kiedyś słyszałem)Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.
To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...-
Channel: Czechy
-
-
E: 12%
A: 4, 6%
Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-09-20, 18:15 -
-
Piwo jaśniutkie, ale nie idealnie klarowne,. PIana obfita, średniopęcherzykowa, utrzymuje się długo po nalaniu. Są też obrączki na szkle.
Alk. 4,0%
Wysycenie średnie do wysokiego.
Zapach mikry, słodowy, słodowo-zbożowy, chmiel niemal niewyczuwalny.
Piwo początkowo...-
Channel: Czechy
2024-09-16, 13:48 -
-
Piwo określone przez browar jako foreign extra stout.
E. 14, 2 blg
A: 6, 1& vol.
Po otwarciu z butelki ładny aromat palono-czekoladowy, po przelaniu dochodzi leciutki akcent maślany.
Barwa ciemnobrązowa do czarnej, nieprzejrzysta.
Piana średnio obfita, opadająca...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment