Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss
Warte polecenia piwa marketowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNie piłem powyższego piwa, ale ta recenzja mi się bardzo podoba
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klossPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajakPolecam DC i DC Mocne robione przez Browar Jagiełło dla sieci Centrum.
P.S. FCJP
trzeźwo
Comment
-
-
Jedyne jakie mi naprawdę smakowało to Bold z Kielc, chyba jedyne marketowe piwo górnej fermentacji (dla Leader Price)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajakPolecam DC i DC Mocne robione przez Browar Jagiełło dla sieci Centrum.
Fort z Łomży także jest niezły. Gdyby nie to, że teraz tylko puszki widuję w Biedronce kupowałbym nadal.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DojlidyW B-stoku w Auchuan-ie jest Calsberg w promocji z szampanem 1,5l
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Keram56Gratuluję wyboru.Zacne piwko za 99gr.Pięknie.
Polecam ukraiński Obolon Pszeniczne Rewelacja! Jestem tym piwem zachwycony.Po prostu mi smakuje jak żadne inne do tej pory.Zawsze dostępne w Mini Malu oraz ostatnio widziałem w Galerii Kalisz czyli hipermarket Carrefour (cena...@MLT 4 złote z groszami)
To jest zacne piwko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcI napewno Obołoń(nie Obołon) jest piwem dla super marketów, chyba pomyliłeś temat.
Oryginalna pisownia dla nas obojga:
Obolon S.A. Kijów
Obołoń-Polska s.c.
Ale mniejsza o "Russkije Twiordyje i miakkije znaki).
Pozwoliłem sobie na sfocenie Obolon'a w galerii
smacznego.
Comment
-
-
Z tych marketowych to pierwsze miesce : V.I.P. z Belgii.. mocne, goryczka o.k. niska cena ...tylko ta etykieta;( potem oczywiście FORT z Łomży..no i Sarmackie ..ale to nie pasteryzowane. Wszystko z Biedronki. W innych Liderach nie kupuję bo oszukiją
Comment
-
-
Comment