Warte polecenia piwa marketowe

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • psik
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.01
    • 86

Dobre w kategorii piw produkowanych dla marketow czy dobre w kategorii piwa? I marketowe czy produkowane tylko dla marketu czy po prostu dobry stosunek jakosc-cena?

Jak to pierwsze to Tesco bezalkoholowe w kategorii piw bezalkoholowych, Sarmackie z Biedry daje sie wypic.

W kateogorii tanich piw Zamkowe.

Amber Natur, Amber Remus daja sie wypic.

Comment

• chechaouen
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2011.01
      • 1180

Ja ostatnio (po wypadku) bez samochodu (aż go uleczą) i jako, że ciężko wybrać się gdziekolwiek po PIWO, jestem skazany na piwo. A że najbliżej mi do Kauflanda, to najczęściej alkoholizuję się Stephans Braunami - Hefeweissem i Schwarzem. Nie są to rarytasy, ale mając do wyboru to albo typowy polski koncern, stosunek jakość/cena wypada miadżąco na korzyść Stephansowych piw. Obama za 2,39 zeta. Przyjazna oferta

Comment

• qlpin
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2011.09
        • 105

nie wiem czy marketowe, ale Lidl - Perlenbacher prezentuje się nieźle...

Comment

• chechaouen
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2011.01
          • 1180

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qlpin Wyświetlenie odpowiedzi
          nie wiem czy marketowe, ale Lidl - Perlenbacher prezentuje się nieźle...
          ależ oczywiście, że marketowe i ależ oczywiście, że bardzo przyzwoite piwo. gdybym tylko miał bliżej do Lidla niż do Kauflanda...

Comment

• bialy-r
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2008.04
            • 100

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika psik Wyświetlenie odpowiedzi
            I marketowe czy produkowane tylko dla marketu czy po prostu dobry stosunek jakosc-cena?
            Chodziło mi o piwa produkowane dla marketów i różnych sieci sklepów

Np. Master Pils i Master Mocne jest w Żabce

Comment

• psik
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2013.01
              • 86

W Lidlu jest jeszcze procz Perlenbahera Argus, ale nie testowalem.

Lezajsk Pszeniczne sie liczy jako marketowe piwo? Bo bylo chyba dostepne tylko w Biedronce i przez jakis smiesznie krotki okres. Rewelacyjna pszenica za jakies smieszne pieniadze. Ciekawe czemu zrobili tylko jeden krotki rzut, nie przyjela sie? Obok mnie zniknela blyskawicznie.

Comment

• a1410
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2003.08
                • 613

Nie wiem, po co tutaj ten temat. Przecież każdy z nas wie, lub przynajmniej powinien się domyślać, że większość tych produktów nie powinno w ogóle nazywać się piwem. Są do tego szkodliwe, co też niejeden z nas poczuł na własnej głowie lub żołądku...

Comment

• Myszon007
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2007.02
                  • 1208

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Nie wiem, po co tutaj ten temat.
                  Po to, żeby się głupcy dziwowali, jak mawiał poeta.

A bardziej w temacie - oprócz wymienionych wcześniej marketówek, za niezłe uważam Argusa Maestic z czeskiego Platana robiony dla Lidla, i Ciemny Junak warzony przez Browary Łódzkie dla sieci Carrefour.
                  ♪♫

Comment

Przetwarzanie...
                  X