W tym całym zamieszeniu umknął wszystkim wątek taki, że przecież garfunkel i zbysia powinni razem chodzić na zakupy! Nikt by ich nie poganiał bo zainteresowania wspólne. Do tego oboje mieszkają przy NMP.
Piwny doradca
Collapse
X
-
-
-
Wiadmość z pierwszej ręki
Piwny Doradca to człowiek Kompanii Piwowarskiej.
Zachęcał do kupna produktów z KP, nie posiadał upominków."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaW tym całym zamieszeniu umknął wszystkim wątek taki, że przecież garfunkel i zbysia powinni razem chodzić na zakupy! Nikt by ich nie poganiał bo zainteresowania wspólne. Do tego oboje mieszkają przy NMP.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelMy nie możemy razem chodzić na zakupy..., bo można wtedy zamiast piwa kupić książki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelDoprawdy..., nie wiem już więc, jak się od tego wymigać
Nie chcesz być jak Simon i Garfunkel, jak Bony i Clide?
A gdzież obowiązek ideowy?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaTo ty się migasz od bycia RAZEM z forumowiczem?
Nie chcesz być jak Simon i Garfunkel, jak Bony i Clide?
A gdzież obowiązek ideowy?!
Chcę.
Spełnię swoje ideowe obowiązki, przemówiłeś mi do rozumu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelChcę.
Spełnię swoje ideowe obowiązki, przemówiłeś mi do rozumu
Comment
-
-
Ja to się czyba nie mogę wypowiedzieć...
Ale dobrze pójdziemy na jakieś piwno-literackie zakupy.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment