Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Raczej nie Na moim monitorze ta piatka mocno mi przypomina 6.
a ja gały wytrzeszczam na ekran i widze 5 , ta niby 6 jest zbyt płaska na górze
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Robercie nie miałem zamiaru nikogo podłamywać. Ale jestem poprostu mocno sceptyczny, co do szybkiego otwarcia tej knajpy/browaru. Tyle się słyszało i czytało o Arkadii, że już przestałem oczekiwać na warszawski browar. Cały czas mówi się o polskich browarach restauracyjnych i jak narazie dalej mamy 3 a nie 5 jak niektórzy piszą (ani Haust ani Katowicki Spiż niewarzy) i stąd wynika mój ogólny pesymizm.
Fajna reklamka nie wnosząca nic do rzeczy. Ani wiadomości kiedy otwarcie, ani gdzie, ani jakie piwka będą oferowane. Śmierdzi mi to przerostem formy nad treścią (której notabene jeszcze nie ma).
Mnie to wygląda na krzyżówkę piątki z szóstką .Na dole jest zamknięta jak szóstka,ale góra płaska jak piątka Ja bym stawiał jednak na 6. Chyba że, w Warszawie tak się piątki pisze .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Czy ktoś przyjrzał się dokładnie logu "Browarmi Królewskiej". Nie?!
A to spójrzcie, jest podany rok 2006. A wiec kochani jeszcze trochę wody wiśle przepłynie zanim doczekamy sie piwa z Browarmi
Uważam że to stylizowana "5".
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
No, dobra, był jeszcze adres e-mail... Nie podawano natomiast (przynajmniej na samym początku) ani daty otwarcia, ani piwnego asortymentu.
Oczywiste jest, że każdy z nas chciałby się czegoś więcej dowiedzieć - i pod tym względem rzeczywiście strona nic nie wnosi.
A teraz coś zupełnie z innej beczki: skojarzenie "armii" i ceglanych murów sugeruje (przynajmniej mi), że może chodzić o obiekt, mający kiedyś znaczenie militarne, np. Cytadelę albo inny fort...
Comment