Ja bym wolała, żeby sie okazało, że będzie Armia Piw
Browarmia Królewska
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaRobercie nie miałem zamiaru nikogo podłamywać. Ale jestem poprostu mocno sceptyczny, co do szybkiego otwarcia tej knajpy/browaru. Tyle się słyszało i czytało o Arkadii, że już przestałem oczekiwać na warszawski browar. Cały czas mówi się o polskich browarach restauracyjnych i jak narazie dalej mamy 3 a nie 5 jak niektórzy piszą (ani Haust ani Katowicki Spiż niewarzy) i stąd wynika mój ogólny pesymizm.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Z nikim nie mam ochoty sie spierać ani kłucić (to nie jest w moim stylu). Ale tylko o jedno proszę. NIGDY nie można pisać (bez urazy Art'cie) o nowym mini browarze jeśli jest to w rzeczystości tylko knajpa.Comment
-
Dla mnie to jest piątka. Poza tym piszą o otwarciu wkrótce i 2005 widnieje na dole. Nie byłoby sensu tak wcześnie uruchamiać strony.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZ nikim nie mam ochoty sie spierać ani kłucić (to nie jest w moim stylu). Ale tylko o jedno proszę. NIGDY nie można pisać (bez urazy Art'cie) o nowym mini browarze jeśli jest to w rzeczystości tylko knajpa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
I wtedy będziemy mogli ogłosić na cały kraj, że mamy nowy mini browar. A na razie to jest to knajpa z kadziami itp. Koniec kropka.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseDla mnie to jest piątka. Poza tym piszą o otwarciu wkrótce i 2005 widnieje na dole. Nie byłoby sensu tak wcześnie uruchamiać strony.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaI wtedy będziemy mogli ogłosić na cały kraj, że mamy nowy mini browar. A na razie to jest to knajpa z kadziami itp. Koniec kropka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Co do wątpliwości czy mamy do czynienia z 5-ką czy 6-ką, stawiam na tą pierwszą. 6-tki mi to absolutnie nie przypomina.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Czy sekcja stołeczna jeszcze nie namierzyła lokalu? Przecież muszą być jakieś przeciekiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Becik nie bądź taki tajemniczy - dawaj namiar coby można iść i oglądać postępy prac.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumBecik nie bądź taki tajemniczy - dawaj namiar coby można iść i oglądać postępy prac.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikwiem gdzie dokładnie blisko starówki
Dziś przypadkiem przejeżdżałem obok tego miejsca, uważam że jest bardzo fajne.
Ok godziny 17 trwało właśnie montowanie neonu reklamowego na fasadzie.
Nie będe was trzymał w niepewności BrowArmia bedzie się mieściła przy Krakowskim Przedmieściu na rogu z Królewską.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberOk godziny 17 trwało właśnie montowanie neonu reklamowego na fasadzie.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment