A niektórym moim znajomym pils smakuje najbardziej ze wszystkich piw z BrowArmii - kwestia gustu
Browarmia Królewska
Collapse
X
-
Zauważyłem, że ludzie którzy nie wyglądają na smakoszy piwnych zamawiają tuby pilsa. Strzelajcie jaki browar go robi.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecZauważyłem, że ludzie którzy nie wyglądają na smakoszy piwnych zamawiają tuby pilsa. Strzelajcie jaki browar go robi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNie jestem pewna, czy jesteś upoważniony, by sprzedawać takie dane....- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNie jestem pewna, czy jesteś upoważniony, by sprzedawać takie dane....Comment
-
Szczerze powiedziawszy to myślę, że jakby zapytać barmana też by odpowiedział.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Niby tak, ale uważam, że tego typu "rewelacje" powinien zamieścić tu Czes, jako osoba kompetentna, a nie osoby, które usłyszały to przy okazji bytności w Browarmii.
Maidenowiec nie jest pierwszą osobą, która słyszała z czyjej ręki powstaje Browarmiany Pils, a jakoś do tej pory nikt nie pchał się z tymi rewelacjami na net....
Comment
-
No cóż w takim razie przepraszam i siedzę w tym temacie cicho. Chodziło mi raczej o fakt,że przez pryzmat pilsa nie warto oceniać reszty asortymentu, bo to inna liga.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpowiem tak - konsument chyba ma prawo wiedzieć kto jest producentem piwa, które mu się oferuje...
Masz rację....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNiby tak, ale uważam, że tego typu "rewelacje" powinien zamieścić tu Czes, jako osoba kompetentna, a nie osoby, które usłyszały to przy okazji bytności w Browarmii.
Maidenowiec nie jest pierwszą osobą, która słyszała z czyjej ręki powstaje Browarmiany Pils, a jakoś do tej pory nikt nie pchał się z tymi rewelacjami na net....
Zakładam że wspomniana przez Ciebie Małażonko osoba nie będzie pisać tu o polityce właścicieli Browarmii.
Więc kto ma o tym pisać?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
I walący siarkowodorem...Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
-
Cóż, wydawało mi się, że jeżeli jest to konkretny temat między innymi o wyrobach to warto podnieść tą kwestię. Doktor Sadownik vel Czes jest złotym człowiekiem i jego wyroby są wspaniałe. Dlatego już w październiku (nie wiedząc kto warzy piwo) zastanawialiśmy się w parę osób dlaczego pils tak znacznie oddstaje od reszty piwa i żałowaliśmy wydanych na niego pieniędzy, które mogliśmy wydać choćby na przepysznego Stout'a. Gdybym wtedy posiadał tą wiedzę, nawet bym się nie zastanawiał jakie piwo wybrać. Ale rozumiem, że każdy ma się uczyć na własnych błędach.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment