sądząc po ilości odwiedzin tego wątku Shlangbauma ilość zdeterminowanych osób by nabyć piwa dostępne lokalnie jest duża. zresztą o idei sklepu forumowego z piwami regionalnymi też było na forum a ostatnio mówił o tym kolega zbysia przy okazji Stouta z Wąsoszy. nie wdając się w zawiłości tego projektu chciałbym spytać czy niefortunny krok Shlangbauma (ujawnienie sposobu nabycia Reginy) był właściwy czy naganny, choć bardziej interesuje mnie czy efektem tego nie będzie coś dobrego dla całej społeczności lubiącej dobre piwo i nie mam na myśli tylko skrzynki piwa dla lajboCKów?
pozyskiwanie piwa wprost z browarów
Collapse
X
-
Nawet dobrze, że taki temat powstał - myślę, że dla dobra tych browarów lepiej nie ujawniać takich informacji na forum, bo trzeba pamiętać, że nie tylko my to czytamy, a po co mają się zwalać wycieczki po darmowe piwa z argumentami, że "taki a taki dostał, to czemu ja nie". Sama gdzieś tam chyba chlapnęłam co nieco, ale myślę, że warto się pilnować
-
-
Nasze "dostanie" piw było gestem sponsoringu ze strony GAB-a. Faktem jest, że forumowicze niedługo będą znani w browarach jako największe "sępy" w kraju
Idea sklepu, wydaje się słuszna, ale to chyba działka Arta. Tak mi się wydaje... Jednak pewne trudności logistyczne będą nie do przeskoczenia. Mnie chodziło o wypowiedzi Audiego i Supersklepu - jak oni widzą swoje możliwości w handlu stoutem z Wąsoszy. Jeśli widzą - to już jest dwóch odbiorców hurtowych...I...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment