Witam wszystkich forumowiczow z Holandii a dokladnie z amsterdamu gdzie jestem juz od dwoch tygodni.pochwale sie ze pare dni temu bylem w belgii gdzie raczylem sie fenomenalnymi klasztorniakami i zaluje ze nie moge wziac wiecej do Polski. znalazlem takze fenomenalna knajpke w Amsterdamie z piwakmi glownie z belgii niemiec anglii i oczywiscie holandii. wybor taki ze nie wiadomo co brac (okolo 150 piw,poukladanych jak w bibliotecznych lodowkach ).masa klasztorniakow (jest ich chyba kolo 30) co bardzo mnie cieszy. czuje sie jak w raju i takbym chcial zebysmy w Polsce mieli cos takiego. Pozdrawiam wszystkjich i do zobaczenia
Belgia i Holandia
Collapse
X
-
możezsz przy okazji przybliżyć nam jakie są ceny w takich przybytkach?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmożezsz przy okazji przybliżyć nam jakie są ceny w takich przybytkach?Lubie kiedy sie zieleni, lubie jak sie piwo pieni...;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoopy... znalazlem takze fenomenalna knajpke w Amsterdamie z piwakmi glownie z belgii niemiec anglii i oczywiscie holandii. wybor taki ze nie wiadomo co brac (okolo 150 piw,poukladanych jak w bibliotecznych lodowkach ).masa klasztorniakow (jest ich chyba kolo 30) co bardzo mnie cieszy. czuje sie jak w raju i takbym chcial zebysmy w Polsce mieli cos takiego...
Comment
-
Comment