Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
Wyświetlenie odpowiedzi
Niepasteryzowane oszustwo?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziA pewny jesteś, że niepasteryzowane? Bo jakoś nie wydaje mi się by tak było.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJak ostatnio kupowałem to właśnie takie.
Comment
-
-
A ja kupiłem w Pile, czyli rzut kamieniem od Czarnkowa, Noteckie z dopiskiem niepasteryzowane - w dniu 3 sierpnia z datą do 20 któregoś września. Na moją sugestię, że coś nie tak, Pani w sklepie odpowiedziała, że od jakiegoś czasu już przyjeżdżają z takim długim terminem. Wspominając na szopki z nagminnym naklejaniem etykiet z niepasteryzowanego na pasteryzowane i odwrotnie, które wyszły w kontekście sklepu internetowego i zostały potwierdzone, prze przedstawiciela browaru, uważam, że obecnie Noteckie niepasteryzowane jest niepasteryzowane podobnie jak było Książęce z Lwówka Śl.
A w temacie głównym, właśnie wjechał mi do sklepu Svyturys Extra Draught - podobnoż niepasteryzowany - z datą do lutego lub marca przyszłego roku. To jest dopiero przekręt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perzan Wyświetlenie odpowiedziJa praktycznie nie znam smaku piwa niepasteryzowanego(nie bywam w browarach itp.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika phantom_ Wyświetlenie odpowiedziKtos doradzi gdzie i jakie niepasteryzowane piwo mozna kupic w Wielkopolsce? Najlepiej w Poznaniu lub Kościanie.
Z góry dzięki, pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika phantom_ Wyświetlenie odpowiedziKtos doradzi gdzie i jakie niepasteryzowane piwo mozna kupic w Wielkopolsce? Najlepiej w Poznaniu lub Kościanie.
Z góry dzięki, pozdrawiam.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment