Podpiwek wraca?
Collapse
X
-
Hmmm. Polemizowałbym zarówno z tym, że jest to podpiwek, a jeszcze bardziej z tym że jest znakomity. Piłem to i... no. Dostałem zgagi. To jest jedno wielki E-xxx z dwutlenkiem węgla. Nie ma w sumie nic wspólnego z podpiwkiem, no może oprócz barwy.Comment
-
-
Jeśli chodzi o podpiwek, to najlepszy jest ten produkowany tradycyjnie w restauracji "Ratuszowa" na Rynku w Nowym Sączu. Jest też dostępny w "Staromiejskiej" na Rynku w Starym Sączu.
Mają też kwas chlebowy. Wszystko świeże i w tradycyjnych "krahlach" - można brać na wynos.
Comment
-
No właśnie. Takie robione w restauracjach, to mogę być naturalne, ale co do Lubuskiego, to nie jest kwestia gustu! Wystarczy przeczytać jego ocenę na naszym forum i tam też kolega zacytował skład wyczytany na opakowaniu.... sama naturaComment
-
Czy kolega Samoglow nie na!!!
Napoje karmelowo-słodowe/na bazie brzeczki 7/7 [PR07: 7/7] [PR06: 6/6]
Perła - Zwierzyniec, Carmell (170,00)
Okocim, Karmi (Classic) (142,50)
BOSS, Podpiwek Lubuski (62,50)
Łódzkie, Karmelowe (40,00)
Łódzkie, Gold Caramel Classic (30,00)
BOSS, Biodar (18,75)
Kielce [ex. Belgia], Carmello (11,25)
To chyba mówi samo za siebie.Biorąc pod uwagę wielkość Browaru Witnica wynik bardzo dobry a na zkończenie tematu chemii w Podpiwku Lubuskim etykietaComment
-
Ja już się nie będę kłócił, bo to nie ma sensu. Piłem z przyjaciółmi i było bardzo nie ciekawe. Kupiliśmy to w plastikowym pecie w Łodzi. Macie tu link, widać z komentarza, że inni też nie mają oczu i smaku: http://www.browar.biz/piwo.php?id=1840&do=ou#ouComment
-
P.S. Prawdziwy podpiwek był robiony dawno temu, jak byłem jeszcze gówniarzem. Nazwał się "Podpiwek szlachecki" i robił go nieodżałowany Piast. To było coś! Pamiętacie? Acha, i żeby nie było, ja bardzo cenię browar BOSS i ich Koźlaka, Portera. Są świetne, ale do podpiwku mnie nie przekonasz, chyba, że rzeczywiście robią teraz coś nowego, o czym nie wiemComment
-
P.S. Prawdziwy podpiwek był robiony dawno temu, jak byłem jeszcze gówniarzem. Nazwał się "Podpiwek szlachecki" i robił go nieodżałowany Piast. To było coś! Pamiętacie? Acha, i żeby nie było, ja bardzo cenię browar BOSS i ich Koźlaka, Portera. Są świetne, ale do podpiwku mnie nie przekonasz, chyba, że rzeczywiście robią teraz coś nowego, o czym nie wiemComment
Comment