14/15 lipca u mnie odpada.
Czerwcowy "Oktoberfest" w Sobótce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I u mnie problemy. Niestety jestem jeszcze bezdzietny i właśnie się okazało, że w okresie wakacyjnym pierwszeństwo w urlopach mają dzietni. 2-go czerwca jestem wolny, ale 3-go mam być rano na stanowisku. Ale ten termin jak już zauważyłem i tak już wypadł. Za to 23-go... też służba nie drużba - z rana do roboty. To już wiem bo właśnie dostałem plan. Co do lipca, to nadal jestem chętny, ale nie wiem jak będzie z czasem - patrz wyżej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
I u mnie problemy. Niestety jestem jeszcze bezdzietny i właśnie się okazało, że w okresie wakacyjnym pierwszeństwo w urlopach mają dzietni. 2-go czerwca jestem wolny, ale 3-go mam być rano na stanowisku. Ale ten termin jak już zauważyłem i tak już wypadł. Za to 23-go... też służba nie drużba - z rana do roboty. To już wiem bo właśnie dostałem plan. Co do lipca, to nadal jestem chętny, ale nie wiem jak będzie z czasem - patrz wyżej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Co to? Echo?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
a echo "yhm!"
dlaszy ciąg sobótki proszę kontynuować tutaj:
temat zamykam żeby nie wprowadzać zamieszenia, bo jedni będą pisać tu a drudzy tam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment