Właściwie to o jakiej opłacie za nocleg ja mówię - przeca mamy sponsora ....
Czerwcowy "Oktoberfest" w Sobótce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Już taka jestem genialna, eh...
Comment
-
-
Miejsce akcji:
a) dziedziniec browaru - nieciekawy,
b) knajpka pod browarem - troche lepiej,
c) staw przybrowarny - jeszcze troche lepiej,
d) dowolna łąka w pobliżu - dużo lepiej,
e) ogród zamku - najlepiej.
Co do kwaterunku - tzw. "Zamek", jakieś 300 m. od browaru, standart trochę FWP, ale może się poprawił, jest kawiarnia, porządny ogród z miejscem na ognisko, wokół las - cisza.
Dla ceniących warunki spartańskie - nocleg na klepisku w słodowni, w pobliżu są byłe szatnie z łazienkami, tak że minimum socjalu jest. Albo też w willi, na dole po biurach, tam łazienka jest bardzo porządna, aczkolwiek chyba nie ma prysznica.
Dla miłośników survivalu: dawna leżakownia, kuta w skale (niestety wykafelkowana), lub stacja PKP Sobótka Górka, chwilowo nieczynna (chwilowo do całkowitej demolki).
Jeżeli ktoś się uprze, żeby wieczorem wrócic do Wrocławia to:
a) własny transport,
b) 3 kilometry z buta do Sobótki, stamtąd PKS.
Comment
-
-
dla mnie bomba
a w tym stawku można coś złowić bo jakby co.... to może jakaś rybka z grilla?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
No to musi Zamek!!!
Doprecyzujmy datę: 23.06? Poczytamy "Gazetę o piwie"
Comment
-
-
Jak maryhh liczy razy dwa, to uczynię to i ja.
( przecież nie zostawimy jednej z sióstr samej w domu).Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
To widzę maryhh że połowimy.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
oh yes
zaśpiewamy rybkom "pieśń świętojańską o sobótce" i na pewno wymiękną
a kobiety będą puszczały wianki na wodzie
Krzysiu kochamy Cię za tę jakże cenna informację. Dowiedz się szczegółówWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Szczegóły są takie: Powyżej browaru jest jeden staw prywatny, na terenie browaru jeden i przed browarem jeden. Oprócz tego w kilku okolicznych kamieniołomach mozna moczyć kija. Dla leniwych sklep rybny w Sobótce na Rynku.
Z informacjami o właścicielach wód już gorzej.
Comment
-
-
Ważne że kobiety będą się puszczały na wodzie. Czy jakoś tak.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Taaaa... widzę, że impreza zaczyna nabierać nowych wymiarów
Comment
-
-
Odświeżyłam ten temat tylko po to, żeby był na górze, bo mi tu jeszcze sporo osób powinno się dopisać
Comment
-
-
O jakich wymiarach mówisz ? coś a'la 90-60-90 ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
Comment