Radegast, nie wkurzaj mnie!!!!!!!!!!!!
Czerwcowy "Oktoberfest" w Sobótce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
No bo człek się tu stara przenieść na później, a tu wpada taki i wraca do poprzedniego terminu!!
Chodzi o to, że z noclegiem nie jest tak łatwo raz dwa trzy załatwić, a dwa, że ludzie też muszą sobie plany poukładać... Chciałabym, żeby przyjechali ludzie nie tylko z Wrocławia i okolic, ale również np. Adam był chętny (acz dzis widac nie w sieci).Comment
-
Jakbyś bił to chyba bym pamiętała
Comment
-
no przecież śpimy na klepisku w słodowni (jak mówił Krzyś)
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
No a ja to niby o czym??????? Oj oj!!
Czytać nie nauczyli!!
Do jutra, lecę na piwkoComment
-
miałem na myśli niemnożność bycia 23 czerwca a nie 26, przecyfrowiło mi się. ale to chyba dziś taki dobry do tego dzień...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
hej! niech "KTOŚ" mi prześle tamtego wspomnianego maila, co?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Póki co piszę się. Wróciłem z dalekiej podróży, pora na kolejną. Cały czas wybieram się na Dolny Śląsk. Jest ryzyko - mój szef. To chodzące prawo Murphy'ego. Może jednak nic nie wymyśli. Ze względu na odległość - ok. 150 km na wschód od Warszawy - reflektuję na nocleg.Comment
-
na razie wszystko jest w fazie ustaleń, ale jedno jest pewne, tylko zarejestrowani użytkownicy, mają taką możliwość, jeśli się okaże, że zgłoszeń będzie więcej niż możliwości gabarytowych imprezy, wtedy będziemy myśleć o ograniczeniach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment