To już ludzie się nie mają kiedy żenić ? Co to w ogóle za pomysł - żenic się ?
Czerwcowy "Oktoberfest" w Sobótce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Myslę, że 14.07 to data realna. Ciężko jest w ładnym miejscu znaleźć szybko nocleg, może lepiej trzymać się Zameczku i już go zarezerwować?
Jak Krzysiu dziś nic nie namierzy, proponuję zaklepać.
Impreza się rozrasta, fajnie!!!Comment
-
Wydawalo mi sie ze odpowiedzialem juz na ten temat, ale odpowiedzi jakos nie widze, a moze to delirium...
Temat wyjazdu jest super - szczegolnie jezeli chodzi o plenerowe pociaganie browarku.
Niestety w moim przypadku odleglosc stanowi pewien problem. Ciekawym aspektem psychologicznym moze byc identyfikacja nowych czlonkow Browaru, a takze sposob ich zaklimatyzowania sie w nowym srodowisku. (ale wywod trzasnalem... )
Slawek
------------------
Comment
-
Nie przesadzaj - Toruń to odległość??
Comment
-
-
Koło Wrocławia Wcale nie tak daleko.
Comment
-
W moim przypadku nocleg musi byc na bank i jakies dwa dni na dojscie do siebie.
Slawek
------------------
Comment
-
Nocleg będzie na mur beton. Właśnie dlatego jest problem narazie z terminem, bo pozajmowane. Przecież my nawet gdybyśmy chcieli, to nie damy rady wrócićComment
-
Ze wzgledow zawodowo-urlopowych ja proponowalbym zeby to byl weekend - zasadniczo miesiacjest mi obojetny.
Slawek
------------------
Comment
-
czyli co, zatwierdzamy 14-15 lipca (sob-niedz.) ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Z tego co wiem, Krzysiu dziś jeszcze zrobi "objazd" i jutro da nam znać, czy znalazł coś innego. Wstrzymajmy się zatem do jutra z decyzjami ostatecznymi!!
A że to będzie weekend - no jasne!!!!Comment
Comment