Nosze sie z zamiarem otwarcia swojego własnego małego browaru który by produkował piwko na regionalny rynek czy do kilku Pubów moich znajomych, moze macie informacje jak sprawa wygląda od kwestji formalnej...jakie zezwolenia....ile akcyza.....itp....
Tylko prosze niewyskakujcie mi z magicznym Hasłem "SANEPID" bo do czego oni mieli by sie przyczepić?? że sprzęt jest "Amatorski" swoją małą instalacje w domu powoli dopracowuje a i znalazło juz sie kilku chetnych do zainwestowania w lepszy sprzet.
A moze któryś z waćpanów wie jak sprawa stoi z Browarami przy knajpkach i na jakiej zasadzie ich formalna działalność odbiega od działalności zwykłych browarów??
Tylko niemówcie o browarach przy agroturystyce, bo Rolnikiem niejestem
Zdrowie wasze
Tylko prosze niewyskakujcie mi z magicznym Hasłem "SANEPID" bo do czego oni mieli by sie przyczepić?? że sprzęt jest "Amatorski" swoją małą instalacje w domu powoli dopracowuje a i znalazło juz sie kilku chetnych do zainwestowania w lepszy sprzet.
A moze któryś z waćpanów wie jak sprawa stoi z Browarami przy knajpkach i na jakiej zasadzie ich formalna działalność odbiega od działalności zwykłych browarów??
Tylko niemówcie o browarach przy agroturystyce, bo Rolnikiem niejestem
Zdrowie wasze
Comment