Do Krzysia :
Piłkarze w swych wypowiedziach na początku popierali nasz bojkot zdecydowanie np. Świerczewski czy Nawrocik , zarząd stosował dyplomatyczne milczenie , jednocześnie zaznaczając że kibice mają prawo być rozgoryczeni. Niestety umowa sponsorska jest skonstruowana tak , a nie inaczej dlatego byli zmuszeni wydać wpólne oświadczenie bo inaczej posypałyby się kary
... Twojej ostatniej wypowiedzi ... lepiej prześlij mnie to na PW !
Ale czego ?? wyłączności na imprezę sponsorowaną przez jakiś browar ??
Zobacz , ostatnio była impreza Poznańskiej Pyry, impreza była sponsorowane przez KP. Zobacz na zdjęciach z imprezy ,czy widzisz gdzieś w tle parasole innych browarów niż KP ??
Ale czego ?? wyłączności na imprezę sponsorowaną przez jakiś browar ??
Zobacz , ostatnio była impreza Poznańskiej Pyry, impreza była sponsorowane przez KP. Zobacz na zdjęciach z imprezy ,czy widzisz gdzieś w tle parasole innych browarów niż KP ??
... u nas na oś. Stare Tychy - Rynek była impreza ostatnio ( niedziela ) na " 102 " - bo lali : Warkę, Żywca, Lecha i Tyskie w dobrych cenach, i żarcie ... zostałem mile zaskoczony ...
... u nas na oś. Stare Tychy - Rynek była impreza ostatnio ( niedziela ) na " 102 " - bo lali : Warkę, Żywca, Lecha i Tyskie w dobrych cenach, i żarcie ... zostałem mile zaskoczony ...
Widocznie sponsorem była i KP i GŻ
Ale odbiegamy od tematu i nabijamy posty.
Z najnowszych doniesień :
"KP w raz z zarządem klubu wydali oświadczenia wydrukowali je na dużych plakatach i rozklejaja na mieście"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Skoro jest od założyciela Lecha to mogli wprowadzic całą serię - Rus[...]
Ten akurat jest postacią całkowicie fikcyjną, wymyśloną przez wiadomą propagandę w wiadomym celu , naprawdę braci było tylko dwóch.
Natomiast, skoro włodarze KP wielekroć powtarzali, że nie będą angażować poważnych środków w sponsorowanie jakiegokolwiek klubu, a potem je angażują w Wisłę, to i kibice Lecha mogą się czuć rozgoryczeni, a i kontrahenci KP też się zastanowią - niby deklaracje nic nie kosztują, ale skoro się co innego mówi, a co innego robi w tak "nieważnej" sprawie, jak sponsorowanie KP (Klubu Piłkarskiego), to i w "poważnym" biznesie też się może okazać różnie.
Z drugiej strony, to ja rozumiem włodarzy Kompanii - skoro tak bardzo liczą się dwa tysiące Japończyków, to tym bardziej 70000 Greków jest nie do pogardzenia...
Widocznie sponsorem była i KP i GŻ
Ale odbiegamy od tematu i nabijamy posty.
Z najnowszych doniesień :
"KP w raz z zarządem klubu wydali oświadczenia wydrukowali je na dużych plakatach i rozklejaja na mieście"
... Niech żyją Tyskie - sto lat ! ... reszta mało ważna ...
Ziomek po pierwsze post nie na temat, po drugie o co Tobie chodzi w tym poście, po trzecie pisz choć trochę zrozumiale.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
... Niech żyją Tyskie - sto lat ! ... reszta mało ważna ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
No to ładnie sponsorem protestu przeciwko lechowi jest tyskie
Oby tak dalej a sami się wykończą
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
... a niechaj się wykończą ... pod nosem mam spiżowe, Namysłów i ... piwa czeskie/słowackie oraz niemieckie ( rejon Monachium i Hamburga ).
Ziomek bo ja juz nic nie rozumiem Mamy tu dwóch Ziomków czy masz może jakieś rozkojażenie?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
czy wyście wszyscy powariowali?? nikt tutaj nie broni KP, bo niby po co. co najwyżej zwracamy uwagę na absurd tego protestu.
Rozumiem,że absurdu by nie było gdyby na miejscu Lecha była Wisła a zamiast KP Okocim?
Ciekawe,że najbardziej "zaciekle" zwracaja uwagę ludzie z Małopolski bądź Górnego Śląska.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment