Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
Protest kibiców przeciwko polityce KP
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiNo dobrze się Tobie wydaje, ale obietnice składał wszystkim
A może tak wkurzył tatę że "stary" zrobił mu na złość i zasilił kasę Wisły?Last edited by cielak; 2005-09-21, 17:14.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA znacie takie staropolskie przysłowie: obiecanki cacanki, a ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Ja kończę udział w tym temacie, bo kontynuowanie tej dyskusji nie ma głębszego sensu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakWydaje mi się że "młody" Kulczyk sponsoruje tylko Piotra Reissa.
A ja powiem tak: zakończenie bojkotu jest bliskie(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMoja chęć nabijania się z tego bojkotu przeważyła nad danym słowem. Możesz z tego powodu śmiało dodać mnie do ignorowanych.
Nie, nie dodam Cię do ignorowanych, ja nie z tych ja z Poznania
P.S.
Ciekawi mnie tylko co napiszesz gdy bojkot da zamierzony efekt
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMoja chęć nabijania się z tego bojkotu przeważyła nad danym słowem.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31
Oj niedobrze Audi , my Tyszanie możemy podciągnąć to pod wycieczki osobiste
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
...ja nie z tych ja z Poznania...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31krakowskim targiem jak Poznaniak ze Ślązakiem :My Tyszanie jesteśmy z Tychów "u nos na Śląsku" raczej tej formy się używa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiCiekawi mnie tylko co napiszesz gdy bojkot da zamierzony efekt
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlbeertosKrzysiu, ta Twoja chęć to jak te tysiące listów od zawiedzionych fanów Cimoszewicza
Comment
-
Comment