Dzisiaj zaraz po egzaminie ide na impreze oczywiście przy browarku. Jak mi się uda to może coś o tym napisze jak to jest po imprezie.
Po imprezie !?!
Collapse
X
-
No i się nie ciesz, bo nasza Pszczółka ma znowu problemy z dostaniem się na tę stronę i miota się wściekle po uluComment
-
Witam szacowną koleżankę!
Piątek - czyli ani chybi PRZED imprezą....Comment
-
Radegast chetnie bym skorzystał z zaproszenia. Ale właśnie kończy się semestr i mam trochę roboty. Może innym razem.
Ale dzięki za życzliwość i chęć pokazania prawdziwej imrezy.
Oczywiście wszystko to wyżej to jakaś daremna wymówka.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
-
Nie daremna, tylko drętwaComment
-
A w lipcu muszę odbyć praktykę.
Trzeba też zarobić troszkie pieniążków na piwko. Mam zamiar jechać ze swoją paczką na Słowację. A trzeba mieć za co piwkować.
To kolejna moja wymówka co do Sobótki.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
-
Misiekk, mam nadzieję, że znasz się na żartach? To spotkanie dobrowolneComment
Related Topics
Collapse
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Green Caps Day to twór odzwierciedlający giełdę przeznaczoną dla kolekcjonerów kapsli, choć ograniczony w prostocie organizacji. Więcej o imprezie już wkrótce
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
2024-10-12, 20:15 -
-
Bezglutenowy saison z browaru w Toskanii. Nawet nagrodzony na imprezie o której nie miałem pojęcia - World Gluten Free Beer Award, organizowanej we Włoszech i chyba zbyt wielu reprezentantów spoza Włoch nie ma
Na stronie niezbyt się chwalą tym piwie, nawet w odróżnieniu...-
Channel: Włochy
-
-
Lepiej późno niż wcale.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment