Marusia nie wiedziałem że jesteś facetem ?
Po imprezie !?!
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
Dobrze się kryję, no nie?
Comment
-
-
aaaaaaaaaaaaaaa!
Radegast! 3eba byłó mówić, tó bym ći zóśtąwił czękółądę ód dziądką!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART -połóż się jeszcze na chwilkę.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
sensor - czemu nas tam nie było???Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Następnym razem będziecie.
Art - poszwejkowe problemy z czcionką?
Ale nic to - Krzysiu się jeszcze W OGÓLE nie odezwał...
Comment
-
-
sensor, gorzej będzie jak zacznie mi wyjaśniać szczeblem
ART jak ześmy sie przekonali ta czekolada najlepiej sie nadaje jako karta przetargowa (ew.bilet wstępu ), dlatego też wolałem Ci w razie jakichś problemów jedną zostawićJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Radegaście, opowiadaj, coście wyczyniali?
Comment
-
-
widać tutaj szacunek właściciela do parasola
ja może tak nie na temat ale kiedyś mój kumpel wypiwszy co nieco piwek poszedł na spacer i przy okazji spadł z kilu etrowej skarpy wprost na plaże (nic mu się nie stało a i piwo było całe), nastęnie stwierdził iż idzie popływać (czego nie potrafi robić na trzeźwo) i skoczył do wody po kolana i zanurzył się w niej. Płynął nieźle gdyż był cały pod wodą i tylko z wody wystawała ręka z butelką piwa i to jest szacunek dla piwaWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Widze, że nikt specjalnie nie chce pomóc mi w udobruchaniu kobiety (jakze potrzebnej każdemu człowiekowi)
---------------------------------------------
A mój spowolniony dziś umysł liczył na Was!
Ide na zajęcia i może tam sobie cosik obmyśle sam.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Niestety, każa kobieta inną jest - nie ma uniwersalnej metody na udobruchanie.
Na mnie działają kwiaty
Comment
-
-
Ten temat strasznie się rozwinął i trudno przewidzieć, kto o czym zechce napisać
Oczy??
Comment
-
Comment