Miłego weekendu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Tak sobie pomyślałem - nadchodzi weekend, dla niektórych dni wolne od pracy, można temat odświeżyć.
    A więc wszystkim, kórzy mają te dwa dni wolne, życzę dużo dobrego piwa, dobrej zabawy i dużo zdrowia, a wszystkim pozostałym - relacji z tych uciech w "Piwo - konkretnie" i Piwo - gdzie".

Dla odmiany:

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Ja mam dwa dni
      Obiecuję jakies nowe piwo wypróbować, bo coś ostatnio na konkretach słabo
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Ostatnio większość forumowiczów chyba się wczasuje, bo frekwencja słaba, nadchodzi weekend (przynajmniej dla niektórych - ja mam weekend pracujący). Wiem że część będzie ciężko i intensywnie wypoczywać w L. - życzę dużo zdrowia, sił, szybkiego powrotu do zdrowia w poniedziałek - i oczekujemy na relację.

Comment

• Andi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.07
          • 1915

Uplynelo juz tyle czasu i znöw Weekend tyle ze nastepny i uratowany -wlasnie wröcilem z wojazy na zdobywanie nowych piw i udalo mi sie kilka dostac -w nastepnych dniach przedstawie niektöre z nich na temacie Piwo konkretnie.Milego odpoczynku i nie upijcie sie tak zeby wszystkiego zapomniec
          Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Jakie to jest sympatyczne, jak ktoś zachowuje sie normalnie i ma normalną wolną sobotę i niedzielę

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
              dadek
              Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
              2024-10-14, 01:47
            • Prusak
              Wielka Brytania, Bath, 17 Northumberland Pl, Coeur de Lion
              Prusak
              Pub w pasażu w samym centrum Bath, w starym budynku szachulcowym, parter i spokojniejsze pięterko, ale w każdym z pomieszczeń nie więcej niż cztery, pięć stolików-kanap. Piwa z miejscowego browaru Abbey Ales. Sam browar umiejscowiony w północnej części miasta znajduje się w kamiennej przybudówce...
              2024-08-29, 18:11
            • dadek
              Czechy, Hlízov 230, Pivovar Holanďan
              dadek
              Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
              Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
              2023-11-03, 00:29
            • dadek
              Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
              dadek
              Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
              2022-04-08, 01:05
            • darekd
              Rinkuškiai, Porter/Porteris
              darekd
              Browar z trzydziestoletnią tradycją na północy Litwy, blisko granicy z Łotwą

6% alk.
              20% ekstr.

http://rinkuskiai.lt/page/en/item/ri...iu_porteris94?

Chmiele: Yelow Sub, Mosaic and Saaz, skład ciekawy a zarazem bez znaczenia bo:
              ...
              2021-11-26, 02:06
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...