Żywiec w tłoczonej puszce - ktoś widział?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emef
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.05
    • 49

Żywiec w tłoczonej puszce - ktoś widział?

czytałem że:
    "Piwo Żywiec będzie dostępne w nowym opakowaniu – oryginalnej puszce tłoczonej do wewnątrz - podkreślającej wysoką jakość trunku.
    Wraz z wprowadzeniem puszki tłoczonej do wewnątrz, Żywiec dołączył
    do ekskluzywnego grona nielicznych na świecie browarów mogących pochwalić się wykorzystaniem najlepszych i najnowocześniejszych technologii konfekcjonowania piwa."

ktoś widział może już te puszki? wyglądają ok?
    pytam bo nie wiem czy szukać - jutro na kilka dni jadę out z Polski i takie tłoczone puszki to wesoły prezent.

ps. cały text w sierpniowej prasówce.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23925

w informacji prasowej była bodajże też wzmianka o tym, że cały przeznaczony na puszkowanie Żywiec FULL Light będzie konfekcjonowany w takie cudaki. więc pewnie niedługo zaroi się w sklepach od tego.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• emef
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2002.05
      • 49

dzięki.
      może będzie fajnie wyglądać.
      przed wyjazdem zobaczę jutro w sklepie (piwo, ptasie mleczko, "michałki", sok pomidorowy i papierosy - emigranci czekają na prezenty

Comment

• YouPeter
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.05
        • 2379

Ja widziałem i moim zdanie nie powala a nawet wygląda trochę tandetnie. Nie dorównuje Carlsberg -owi z ME 2004
        Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• zibiolot
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2003.12
          • 195

Już jest, prezentuje się naprawdę ładnie. Za estetykę opakowania i pomysł należą się brawa, co w środku nie wnikam bo nie o tym mowa w tym temacie.

Comment

• zibiolot
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2003.12
            • 195

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
            Ja widziałem i moim zdanie nie powala a nawet wygląda trochę tandetnie. Nie dorównuje Carlsberg -owi z ME 2004
            Pozwolę się niezgodzić z ta opinią. Mam obydwie puszki i Żywiec jest, według mnie, ciekawszy. A wy jak sądzicie?

Comment

• Audi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
              ...więc pewnie niedługo zaroi się w sklepach od tego.
              Już jest w sklepach od dawna , nawet kol. Petrus juz wstawił FOTO w dz.puszki 24-07-2005, zdjęcie może nie oddaje tego tak bardzo ale jest fajna tz. inna

Comment

• pivaria
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.03
                • 1538

Puszka wygląda o tak:
                Attached Files
                PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                www.pivaria.pl
                https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• pivaria
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.03
                  • 1538

A oto kilka oficjalnych słów nt. pusszki: „Nareszcie jakości można dotknąć” - to hasło nowej kampanii reklamowej towarzyszącej wprowadzeniu tłoczonej puszki. Główny przekaz kładzie nacisk na aspekt dotykowy, wyjątkowy sposób w jaki nowa puszka piwa Żywiec leży w dłoni i tym samym różni się od innych piw, rozlewanych do zwykłych nie tłoczonych opakowań. Piwo Żywiec już na stałe będzie oferowane w puszce typu deboss.
                  pzdr
                  PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                  www.pivaria.pl
                  https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• dziku
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.12
                    • 1992

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria
                    (...)wyjątkowy sposób w jaki nowa puszka piwa Żywiec leży w dłoni i tym samym różni się od innych piw, rozlewanych do zwykłych nie tłoczonych opakowań.(...)
                    No pewnie.
                    A opracowane przez Wybitnych Specjalistów tłoczenia zwiększają powierzchnię puszki i sprawiają, że dłoń jeszcze szybciej oddaje swe ciepło piwu. Przez co Żywczyk staje się jeszcze lepszy, a jego bukiet bogatszy. Teraz należy oczekiwać na opracowanie puszki, której tłoczenia umożliwią pewnej trzymanie jej... pod pachą. Ale to już chyba KP zrobi...
                    Dziku

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Już wiem, dlaczego Żywiec mi nie smakował - po prostu był pakowany do niewłaściwych puszek. Teraz kamień spadł mi z serca, bo mam pewność, że piwo będzie miało zawsze niezmiennie wysoką jakość.

Comment

• kotmonika
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2005.04
                        • 32

Witam! Nowe puszki Żywca dostępne juz w większości sklepów spożywczych w mojej dzielnicy. Efekt? Ciekawy, choc tak naprawdę musiałam doładnie się przyjrzeć puszkom na półce aby zauważyć, że te co są w sprzedaży to juz nowe tłoczone opakowania. W każdym razie pomysł mi się podoba. atomiast nie widziałam jeszcze tłoczonych puszek konkurencji, o których tu wspominacie. Pozdrawiam!

Comment

• Wujcio_Shaggy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.01
                          • 4628

Bo konkurencja nie stosuje tłoczonych puszek (przez co, oczywiście, zostaje w tyle ); seria Carlsberga była limitowana.
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Abuk
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2005.08
                            • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emef
                            czytałem że: (...)
                            cały text w sierpniowej prasówce.
                            Gdzie można poczytać o tej nowej puszce? Nic nie udało mi sie znaleźć - nawet portale piwne dziwnie milczą...

Comment

• Wujcio_Shaggy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.01
                              • 4628

W sierpniowej prasówce... http://www.browar.biz/forum/showpost...7&postcount=24
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

Przetwarzanie...
                              X