tłoczone butelki już były ( całkiem fajne), teraz są puszki ( odrobinę obciachowe, moja pani powiedziała że wyglądają jak pogniecione), co dalej może tłoczone kapsle, albo etykiety a jak wykoszą innych to piwko pewnie będziemy pić z foliowych woreczków ( czy ktoś pamięte jeszcze napoje w takich opakowkach?) .
Żywiec w tłoczonej puszce - ktoś widział?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emefczytałem że:
"Piwo Żywiec będzie dostępne w nowym opakowaniu – oryginalnej puszce tłoczonej do wewnątrz - podkreślającej wysoką jakość trunku.
Wraz z wprowadzeniem puszki tłoczonej do wewnątrz, Żywiec dołączył
do ekskluzywnego grona nielicznych na świecie browarów mogących pochwalić się wykorzystaniem najlepszych i najnowocześniejszych technologii konfekcjonowania piwa."
ktoś widział może już te puszki? wyglądają ok?
pytam bo nie wiem czy szukać - jutro na kilka dni jadę out z Polski i takie tłoczone puszki to wesoły prezent.
ps. cały text w sierpniowej prasówce.
"najlepszych i najnowocześniejszych technologii konfekcjonowania piwa."
Pic na wodę.
Puszke produkuje wytwórca puszek - w tym wypadku "Ball" w Radomsku. Rok temu jadąc na giełdę do Żywca miałem okazję zwiedzac tą fabrykę i widziałem urządzenia do produkcji takich puszek...Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika koperniktłoczone butelki już były ( całkiem fajne), teraz są puszki ( odrobinę obciachowe, moja pani powiedziała że wyglądają jak pogniecione), co dalej może tłoczone kapsle.
Comment
-
-
kiepskie piwo w nawet najlepszym opakowaniu, będzie się może sprzedawać, ale fakt ten nie zmieni go w lepszy trunek. podobnie jest w winiarstwie etykiety najbardziej liczących się producentów win często są proste, bo dla konesera ważniejsza jest zawartość. oczywiście nie można w całości ignorować znaczenia opakowania, ale nie można też go nadmiernie przeceniać.
Comment
-
Comment