Ciekawa forma dystrybucji - EDI
Collapse
X
-
Czy to jest zgodne z prawem i zasadami allegro? Swoją drogą ciekawa forma dystrybucji dla małego browaru. Pewnie sobie coś zakupię . -
No to się pośpiesz, zakładam, że najdalej w poniedziałek aukcja zniknie z Allegro.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaCzy to jest zgodne z prawem i zasadami allegro? Swoją drogą ciekawa forma dystrybucji dla małego browaru. Pewnie sobie coś zakupię .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
dla mnie to po prostu próba zareklamowania produktów... bo sprzedaż przez Allegro nierealna.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA jak z ceną tej oferty aukcyjnej w porównaniu do ceny "normalnej"?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
fakt, w załączniku 2 do regulaminu w punkcie 26 zabrania się sprzedaży alkoholu. myślę jednak, że jeśli aukcja była uprzednio zgłoszona, a podmiot ma pozwolenie na sprzedaż alkoholu nie powinno być chyba problemu z tą aukcją? nie?!Comment
-
Jakoś nie widzę klientów. Co, przecież Wschowa nie jest na końcu świata -nikt nie jedzie?Comment
-
Dziś moja familia wybrała się w okolice Głogowa, odwiedzić rodzinę.
Biłem się z myślami czy by się tam nie przejechać, ale zdecydowałem, że zostanę w jamię i odmaluję płot
Teraz żałuję, bo Edka piłem raz w życiu, blisko rok temu.
A żeby nie było nie na temat: podoba mi się tytuł tej aukcjiPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pomysł na dystrybucję fajny, ale faktycznie to nie jest zgodne z zasadami Allegro. I to niezależnie od tego, że podmiot ma prawo do sprzedaży alkoholu.Comment
-
Comment