Jako pracownik niezbyt popularnej na forum GŻ szanuję mniejsze browary za ich nowe gatunki piw. Jednak to co robi ostatnio Browar Jurand po prostu mi nie pasuje. Chodzi o co tu ukrywać podróbki. Najpierw wyprodukowali piwo Zingli w kolorystyce Ginger'a. Następnie piwo o nazwie Pilsener Elbląski w kolorystyce piwa Specjal. A ostatni wyczyn to piwo Tatar w kolorystyce piwa ............ oczywiście Tatra.
Browar podróbek
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
czy to piwo jest zlecone czy pod szyldem Juranda?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Odpowiedź dla Szefa
Piwo Tatar produkowane jest przez Juranda dla Hurtowni Waspol mającej siedzibę w Wyszkowie i oddziały w Ciechanowie i Ostrołęce. Cena hurtowa netto to 85 groszy.Comment
-
dzięki!
sądzę że tu zlecający decyduje o tym jaka będzie szata graficzna etykiety. Co oczywiście nie oznacza że browar powinien się godzić na takie warunki, które mogą go więcej kosztować wizerunkowo niż warta jest taka współpraca... dla mnie to też nie jest w porządku. Niby etykieta się różni ale sugestia i niesmak pozostaje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
a może chcą zniszczyć Tatrę podobnym ale bardziej niepijalnym produktem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksczy próbował już ktoś tego wynalazku,cena za 0,5l bardzo atrakcyjna ale czy warto spróbować ?
Piszę tak bo cena sugeruje nie najlepsze wrażenia smakoweWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrzejXIIJako pracownik niezbyt popularnej na forum GŻ szanuję mniejsze browary za ich nowe gatunki piw. Jednak to co robi ostatnio Browar Jurand po prostu mi nie pasuje. Chodzi o co tu ukrywać podróbki. Najpierw wyprodukowali piwo Zingli w kolorystyce Ginger'a. Następnie piwo o nazwie Pilsener Elbląski w kolorystyce piwa Specjal. A ostatni wyczyn to piwo Tatar w kolorystyce piwa ............ oczywiście Tatra.Comment
-
A niektórzy
A Browar Jurand i podrabia i zamyka. Browar Szczytno to teraz bardziej Polmos niż Browar. Ale bardziej mi żal Browaru w Biskupcu. To naprawdę było piwko.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrzejXIIA Browar Jurand i podrabia i zamyka. Browar Szczytno to teraz bardziej Polmos niż Browar. Ale bardziej mi żal Browaru w Biskupcu. To naprawdę było piwko.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMasz rację. Ale i tak GŻ nienawidzę, za to, że "zlikwidowała" moje ulubione piwo w licealnych czasach - KrakusaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jeszcze jeden taki numer i kasuje ten browar z ulubionych. Jakby robił tylko takie piwa to by nie był w moim dzienniku tak wysoko w pierwszej dziesiątce...ale jak się wkurzę to przestanę pić ich produkty.
"Chamstwa nie znoszę. I wyrwałem chwasta, bo po co takie ma żyć." - PSY 2Comment
Comment