Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Browar podróbek
Collapse
X
-
-
Tego się bałem
Tak jak się bałem wielu z was odbiega zupełnie od tematu podrabiania piwa. Skupiacie sie za to na GŻ. Nie o nią tu chodzi. Przyznałem że pracuję w GŻ bo ukrywanie tego i późniejsze odkrycie (w moim profilu) jeszcze bardziej rozmyło by problem który przedstawiłem. Cieszę się też że parę osób zauważa podobieństwo i inne aspekty podszywania się po markę. Dzięki paru postom dowiedziałem się też o innych nazwijmy to "podobnych produktach". Poznałem właśnie nowy dla mnie produkt Browaru Głubczyce. Kolorystyka czarna a nazwa SPECIAL. Jeśli nie znacie mogę zamieścic zdjęcie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrzejXII... Cieszę się też że parę osób zauważa podobieństwo i inne aspekty podszywania się po markę. Dzięki paru postom dowiedziałem się też o innych nazwijmy to "podobnych produktach". Poznałem właśnie nowy dla mnie produkt Browaru Głubczyce. Kolorystyka czarna a nazwa SPECIAL. Jeśli nie znacie mogę zamieścic zdjęcie.
Na poczatku lat 90 pojawiło się opracowanie ( nie jestem w 100 %pewien - Pawła Piotrowskiego ) używanych w Polsce nazw piw. Myślę, że wielu forumowiczów jest w jego posiadaniu.KempComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KempNa poczatku lat 90 pojawiło się opracowanie ( nie jestem w 100 %pewien - Pawła Piotrowskiego ) używanych w Polsce nazw piw. Myślę, że wielu forumowiczów jest w jego posiadaniu.Last edited by Shlangbaum; 2005-09-10, 13:21.Comment
Comment