Czy wypić starego Zagłobe?

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • U-BOT
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.04
    • 28

    Czy wypić starego Zagłobe?

    Zdobyłem beczkę Okocimskiego Zagłoby tylko się zastanawiam czy jest jeszcze zdatny do wypicia? . Z moich doświadczeń wynika, że piwo się raczej nie psuje. Ale co do tego piwa nie jestem pewien.Jutro będę Oglądał dokładnie beczke i próbował
    Żeby tylko było jeszcze dobre
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

    #2
    Zwykłe "wyjałowione" piwo jasne niemocne, żeby parę lat po terminie wytrzymało, musiałoby być przechowywane cały czas w chłodni, a i to nic pewnego.
    Nie chciałbym Cię sprowadzać brutalnie na ziemię, ale marniutkie masz szanse, że napijesz się ze smakiem tego Zagłoby
    Dick Laurent is dead.

    Comment

    • Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

      #3
      Proponuję wspolną degustację z wszystkimi LajboCkami. Jak będziemy chorować to wszyscy, a wymiotować? -no cóż: jeden na wszystkich, wszyscy na jednego

      Krakowski Konkurs Piw Domowych !

      Comment

      • U-BOT
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.04
        • 28

        #4
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
        Proponuję wspolną degustację z wszystkimi LajboCkami.
        Już niestety wypite!
        Piwo było mętne. W smaku i zapachu zbliżone do Jasnego z C.K. ale miało delikatny posmak spirytusu i było lekko kwaskowe. Piana gęsta utrzymywała się pięć minut później opadła i tworzyła ładny dywanik. Gazu było tam jak na lekarstwo ale to nie przeszkadzało. Piwo było przyjemne 30 litrów wypite podczas przez Weekend.
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
        Jak wymiotować? -no cóż: jeden na wszystkich, wszyscy na jednego
        Koło trzeciej w nocy był kryzys żołądka ale przeszło.

        PIWO SIĘ NIE PSUJE

        Comment

        • żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

          #5
          Jeśli już, to piwosz.

          Comment

          Przetwarzanie...