dostałem taki ciekawy liscik
"Jestesmy dwoma studentami Uniwersyteu Warminsko-Mazurskiego w Olsztynie.Nasza pasja sa motocykle i podroze,z ktorych musielismy zrezygnowac na rzecz studiow.
Mimo to,pragniemy kontynuowac nasza przygode z motocyklem i w niedlugim czasie,jesli tylko pozwola nam na to srodki,chcemy zaplanowac motocyklowa wyprawe po Europie!!
Niestety finanse nie pozwalaja nam na zakup nowych motocykli,dlatego zwracamy sie z uprzejma prosba o symboliczne wsparcie finansowe i pomoc w realizacj naszych marzen!!
Jeszcze raz proszac o pomoc i symboliczne wsparcie finansowe,przesylamy numer naszego konta i nasz adres e-mailowy.
Z powarzaniem i podziekowaniami
Marcin Trzeciak i Tomasz Szreder
Nr konta:
Marcin Trzeciak,Bank Polska Kasa Opieki SA Oddzial Olsztyn
12401590-04008648-2700-201112-001-0000
Adres e-mailowy:
tomszred@go2.pl
tomszred@o2.pl
hmmm, jaki to ma związek z piwem? może to, że pożegnany zostałem powarzaniem?
nieważne,
jak chcecie spełnić marzenia chłopaków to wiecie co robić
ja mam jeszcze swoje marzenia o składkach ZUSowskich, więc raczej nie pomogę...
"Jestesmy dwoma studentami Uniwersyteu Warminsko-Mazurskiego w Olsztynie.Nasza pasja sa motocykle i podroze,z ktorych musielismy zrezygnowac na rzecz studiow.
Mimo to,pragniemy kontynuowac nasza przygode z motocyklem i w niedlugim czasie,jesli tylko pozwola nam na to srodki,chcemy zaplanowac motocyklowa wyprawe po Europie!!
Niestety finanse nie pozwalaja nam na zakup nowych motocykli,dlatego zwracamy sie z uprzejma prosba o symboliczne wsparcie finansowe i pomoc w realizacj naszych marzen!!
Jeszcze raz proszac o pomoc i symboliczne wsparcie finansowe,przesylamy numer naszego konta i nasz adres e-mailowy.
Z powarzaniem i podziekowaniami
Marcin Trzeciak i Tomasz Szreder
Nr konta:
Marcin Trzeciak,Bank Polska Kasa Opieki SA Oddzial Olsztyn
12401590-04008648-2700-201112-001-0000
Adres e-mailowy:
tomszred@go2.pl
tomszred@o2.pl
hmmm, jaki to ma związek z piwem? może to, że pożegnany zostałem powarzaniem?
nieważne,
jak chcecie spełnić marzenia chłopaków to wiecie co robić
ja mam jeszcze swoje marzenia o składkach ZUSowskich, więc raczej nie pomogę...
Comment