Strona internetowa Browaru Zwierzyniec

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fteo
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 1139

Strona internetowa Browaru Zwierzyniec

Dzisiaj próbowałam wejść na stronę internetową Browaru Zwierzyniec, ale niestety strona zniknęła.
    Obawiam się, że jest to kolejny krok podjęty przez Browary Lubelskie mający na celu usunięcie w cień marki Zwierzyniec.
    http://lotnictwo.net.pl/
    http://www.flightradar24.com/
    http://www.airshow.sp.mil.pl/
  • may
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.01
    • 1508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
    Dzisiaj próbowałam wejść na stronę internetową Browaru Zwierzyniec, ale niestety strona zniknęła.
    Obawiam się, że jest to kolejny krok podjęty przez Browary Lubelskie mający na celu usunięcie w cień marki Zwierzyniec.

Podobno strona jest modyfikowana.

Comment

• fteo
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 1139

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may
      Podobno strona jest modyfikowana.
      Wtedy zostawia się informacje, że strona jest w przebudowie.

A widziałeś stronę Perły? Nawalili tyle bajerów. Kiedyś była inna.
      Niestety to utwierdza mnie w przekonaniu, że strona Zwierzyńca zniknęła na dobre.
      http://lotnictwo.net.pl/
      http://www.flightradar24.com/
      http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Seta
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.10
        • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
        Co do stronki, to niestety się zgdzam, że to już raczej historia.
        Marka nie zniknie bo rozlewają Zwierzyńca w Lublinie, ale nie wiem co z browarem... Jakiś czas temu pojawiły się u nas plotki, że produkcja ma być w 100% przeniesione do Lublina (w Zwierzyńcu miało jedynie pozostać ujęcie wody), ale na szczęście się nie potwierdziły - czego dowód, że wczoraj piłem Zwierzyńca ze Zwierzyńca...
        Będę sie dowiadywał...
        Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

Wczoraj też piłem Zwierzyńca ze Zwierzyńca - zgodnie z oznaczeniem na puszce. Mam nadzieję, że jeszcze go tam powarzą...

Comment

• arno
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2004.10
            • 60

Wczoraj piłem Zwierzyńca ze Zwierzyńca w Zwierzyńcu

Comment

• Seta
              • 2002.10
              • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arno
              Wczoraj piłem Zwierzyńca ze Zwierzyńca w Zwierzyńcu
              A ja w czoraj byłem w Zwierzyńcu i w sklepie nie było Zwierzyńca ze Zwierzyńca tylko Zwierzyniec z Lublina.. Co robić wypiłem...
              Last edited by Seta; 2005-08-29, 06:53.
              Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• maaris
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2006.05
                • 10

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
                A ja w czoraj byłem w Zwierzyńcu i w sklepie nie było Zwierzyńca ze Zwierzyńca tylko Zwierzyniec z Lublina.. Co robić wypiłem...
                ja tyż tam wczoraj byłem ale niestety siedziałem za kółkiem to tylko popatrzyłem co jest w sklepiku firmowym. Choroba strasznie się ten LUBELSKI chłam ciśnie do Zwierzyńca ale mam nadzieję że w roku jubileuszowym browar z Roztocza "ruszyz kopyta". Zauważyłem też nowe piwko z białą nalepką. Poszukam a potem może i coś skrobnę. A może ktoś już widział i wie coś więcej?
                Jeszcze jedno coś mało gadżetów w Zwierzyńcu chciałem sobie nową koszulkę kupić a tu pusto. A Wy jakieś "zwierzynieckie" szpeje widzieliście?
                pozdrówka!

Comment

• mluk
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2005.01
                  • 778

A wie ktoś, czy na okres wakacyjny wznowią produkcję Kryształa? Jak byłem ostatnio w Zwierzyńcu (jakoś kwiecień/maj '06), to plotki takie chodziły...
                  "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• maaris
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2006.05
                    • 10

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
                    A wie ktoś, czy na okres wakacyjny wznowią produkcję Kryształa? Jak byłem ostatnio w Zwierzyńcu (jakoś kwiecień/maj '06), to plotki takie chodziły...
                    myślę że to była plotka nawet jestem tego pewien. taki maly browar nie "wypuści" na rynek 2 piw w sezonie. a Kryształ to perelowskie wspomnienie i dobrze że go juz nie ma

Comment

• Cez
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.01
                      • 1789

z tego co pamiętam, to strony Zwierzyńca nie ma już od dawna. Istanieje jedynie zakładka na stronie Perły...
                      Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• mluk
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2005.01
                        • 778

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaris
                        (...) i dobrze że go juz nie ma
                        No, nie wiem. Ja, na przykład, baaaaaaaardzo żałuję...
                        "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• slavoy
                          🥛🥛🥛
                          • 2001.10
                          • 5055

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaris
                          a Kryształ to perelowskie wspomnienie i dobrze że go juz nie ma
                          Dlaczego PRL'owskie? Nie dalej jak dwa lata temu (a więc już trochę po zmianach '89) był dostępny w prawie całym kraju, w zabójczo nieskiej cenie, schodził ze sklepów jak ciepłe bułki i był pyyyyszny
                          Dick Laurent is dead.

Comment

• e-prezes
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2002.05
                            • 19258

w tym roku, nie dalej jak po giełdzie w białej piłem go jeszcze. był gorszy od zwierzynieckiego pilsa, ale i tam smaczniejszy niż produkty perły.

Comment

• maaris
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2006.05
                              • 10

no tak ja niestety pamiętam Kryształ z dawnych lat i ostatnio go nie widziałem. Niestety jedna rzecz związana z tym browarenm jest przykra. Brak szybkiej i aktualnej informacji. Brak strony internetowej nawet sztampowej. Browary Lubelskie nie są zainteresowane promocją Zwierzyńca a raczej w ich interesie byłoby zlikwidowanie tego browaru. Mam jednak nadzieję że to się zmieni w roku jubileuszu 200-lecia. Choc niepokojące jest to że już połowa lipca a tu jakoś "cienko" nie widać gadżetów kufli, podkładek itd. A może ktoś widzał?

Comment

Przetwarzanie...