Jest kilka aspektów tej sprawy - np. mandat jest za PICIE, a nie za SIEDZENIE w stanie pijanym. Poza tym na oko widać, że Was stać na mandat, a ich tylko na parę win
Kultura picia piwa....na ławce
Collapse
X
-
Nie o to chodzi , że nas stać, tylko, że nic tym strażnikom złego nie zrobimy, w przeciwieństwie do osiłków.
A niby po czym widać, że stać? Po moim rowerze napewno nie
Comment
-
-
myślę iż łatwo nas odróżnić od żuliWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Comment
-
-
....to było do Maryhha....
Comment
-
-
domyśłiłem sięWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
czyżbyś kiedyś Marusiu została zaliczona w "poczet żulów polskich"
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Nie. lata picia za mną, a dalej nie zapracowałam na odpowiedni do tej profesji wygląd
Comment
-
-
i tego Ci nadal życzęWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Donoszę uprzejmie, że w weekend parę razy juz połamałam nowe przepisy, raz w miłym towarzystwie Radegasta, potem jeszcze tego samego dnia w towarzystwie mojej paczki, a w sobotę łamałam przepisy wyjazdowo poza Wrockiem.
Comment
-
-
Ja też łamie te przepisy. Właśnie mam terenową praktykę we Wrocławiu. To z kumplami praktykujemy spożywanie zakazanych płynów. Może nie ma w pobliżu żadnej ławeczki ale jest zieleń i nikt jak na razie nam nie przeszkadza.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
A ja w knajpie przebywam codziennie i własnie dla odmiany lubię na ławeczce. A już niemal kultowym miejscem jest pergola przy hali Ludowej - rowery, piwko, trawka...
Ja przede wszystkim cenię urozmaicenie.
Comment
-
Comment