Jest kilka aspektów tej sprawy - np. mandat jest za PICIE, a nie za SIEDZENIE w stanie pijanym. Poza tym na oko widać, że Was stać na mandat, a ich tylko na parę win
Donoszę uprzejmie, że w weekend parę razy juz połamałam nowe przepisy, raz w miłym towarzystwie Radegasta, potem jeszcze tego samego dnia w towarzystwie mojej paczki, a w sobotę łamałam przepisy wyjazdowo poza Wrockiem.
Ja też łamie te przepisy. Właśnie mam terenową praktykę we Wrocławiu. To z kumplami praktykujemy spożywanie zakazanych płynów. Może nie ma w pobliżu żadnej ławeczki ale jest zieleń i nikt jak na razie nam nie przeszkadza.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Nie wiem, może to już starość, ale lubię sobie siąść w knajpie, czy ogródku i wykonać zimne piwko. Tzw. plener już mnie nie bawi, zwłaszcza, że piwo jest wtedy niekoniecznie zimne i z gwinta. A wynalazki pijam w zaciszu domowym.
A ja w knajpie przebywam codziennie i własnie dla odmiany lubię na ławeczce. A już niemal kultowym miejscem jest pergola przy hali Ludowej - rowery, piwko, trawka...
Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Comment