Rozwiewam wątpliwości (Jeżeli ktokolwiek takowe posiadał) - będę sam. Jednoosobowo.
Spotkanie w Sobótce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jak wszystkim wiadomo okres jaki sie tu proponuje jest dla studentów troszki trudny (sesja) co za tym idzie jak nie wypadną jakieś zaliczonka a postaram sie w miare wczesniej wiedziec to wszystko będzie dobrze
(no prawie wszystko).Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Jest jeszcze sporo czasu, może coś Ci się wyklaruje na korzyść
Comment
-
-
widzę, że zostałem skreślony z imprezy, tylko dlaczegooo ?!?!?!?!?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No wiesz co, nie skreślony, tylko NIEDOPISANY. Wypraszam sobie takie kalumnie!!
A nie dopisany, bo się właściwie nie zgłosiłeś, że Ci pasuje termin!!!
Comment
-
-
nie czepiam się, ale najpierw byłem na liście a później już nie!! to gwoli jasności,
hej! przecież się nie gniewam!
jeszcze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O kurde, rzeczywiście!
Broń Boże chyba nie sądzisz, że knuje imprezę bez Admina, kto będzie nas upominał za rynsztokowy język
Comment
-
-
Nie jest łatwo zrobić to cokolwiek. Może się okaże dopiero w ostatniej chwili, że mogę przyjechać do Sobótki.
Co do noclegu, to ja mogę spać choćby pod chmurką byle nie padał z niej deszcz.
Czy jest tam w okolicy jakieś namiotowe pole? To pytanie tak na wszelki wypadek.
A poza tym nawet jeżeli mnie w Sobótce nie będzie to połączę się z wami myślami z imprezy w Chorzowskim Parku.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Program się wykluje, jak ustalimy co gdzie i o jakiej godzinie się zbierzemy, że tak powiem, "do kupy". Ale napewno nie będzie to wyglądało tak, że się odrazu podłączymy pod beczkę i grilla (czy też ognisko). Będzie jak w "Rejsie"
(Ciekawe, czy będą jakieś protesty pt. :"jak to NIE OD RAZU???")
Comment
-
-
To będzie właśnie w trakcie, ale gdzie indziej. Nie zmieniaj teraz planów, po za tym kto miałby nam to zorganizować? Będzie w okolicy Wrocka, bo cenrtum nawigacji jest tutaj i łatwiej coś namierzyć. W tamtych okolicach mieszka tylko Adam, trudno go obciążać organizowaniem spędu dość w sumie dużej grupy.
Uważam, że Twoja propozycja jest nietaktem względem wysiłków organizatorów, czyli m.in. mnie!!!
Comment
-
Comment