Fredek nie pije piw bylejakich pije tylko jedmo i jest do niego przywiązany.
Ferdek Kiepski-wizerunek polskiego pieosza?!
Collapse
X
-
booliczek napisal/a
Fredek nie pije piw bylejakichWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
sensor napisal/a
Jak już kiedyś pisałem, zauważcie że Ferdek kocha piwo. Bez niego traci sens życia. Kiedy ukochany syn proponuje mu wódkę zamiast piwa Ferdek jasno stwierdza - "Walduś- synku, nie jestem alkoholikiem".
I jest mu wierny.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/Comment
-
W jakimś stopniu przyczynia się do rozwoju przemysłu piwnego w Polsce. Ma swój niepowtarzalny charakter.
A na marginesie Mocny Full warzony w Kiperze w Piotrkowie jest po prostu ochydny.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Co jak co. I Walduś i Ferdek i generalnie cała ekipa, momo że prości z nich ludzie, potrafią zrobić wszystko dla piwa. Poświęcą nawet rente babci A Wy co zrobicie dla zimnego piwka? Nie pytaj sie co ono może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niego!Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
Qbric napisal/a
Co jak co. I Walduś i Ferdek i generalnie cała ekipa, momo że prości z nich ludzie, potrafią zrobić wszystko dla piwa. Poświęcą nawet rente babci A Wy co zrobicie dla zimnego piwka? Nie pytaj sie co ono może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niego!
są naprawde zasłużeni.
A może browar przyznawał by jakieś odzaczenia dla tych którzy się odznaczją. np złociste browaryTYLKO HEINEKENComment
-
Ferdek to wcale nie jest taki zły wizerunek Polskiego piwosza , a do swego ukochanego browca jest naprawdę przywiązanyComment
-
Przepraszam, ale on jest przywiązany do swego piwa, czy raczej do jego sprzyjającej ceny?
Zresztą dla mnie to nie jest piwo. To jakiś wybryk przemysłu chemicznego ciężkiej syntezy organicznej.Comment
Comment