Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Nowy browar w Krakowie - Browar Stary Kraków
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo tak tylko dlaczego taki Relakspol nie może lepiej zadbać o czystość?Czy tanie piwo (w tym przypadku) musi się kojarzyć z niezbyt przyjemnym posmakiem?Jakoś nie bardzo potrafię to zrozumieć.
Może jak Stary zrobi warkę to trochę tego powiewu czystości przejdzie na Relakspol? Chyba nie będą celowo zapuszczać brudem sprzętu by wrócić do swojego smakuMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo tak tylko dlaczego taki Relakspol nie może lepiej zadbać o czystość?Czy tanie piwo (w tym przypadku) musi się kojarzyć z niezbyt przyjemnym posmakiem?Jakoś nie bardzo potrafię to zrozumieć.
Comment
-
-
jeszcze wracając do nazwy - znalazłem miejscowość Stary Kraków k. Sławna w woj. Zachodniopomorskim- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie masz wiary w admina, chwilę przed Twoim postem dodałem browar do bazy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SmoczaGlowa(...) Co następnego ?, myślimy o pale ale, albo brown ale. Do miłego
ja byłbym za brown ale, tym bardziej, że wczoraj uwarzyłem i z chęcia porównam
Comment
-
-
Pale ale wydaje mi się zbyt mdłym piwem dla polskiego konsumenta. Brown mógłby sie bardziej przyjać. O ile oczywiście od Smoczej Głowy będzie się WYRAŹNIEJ różnił niż tylko kolorem. Zwłaszcza, że do ciemniejszych piw konsumentów przyzwyczaiło już Palone a w Krakowie jedynie w jednej knajpie można się go napić.
Comment
-
Comment