Ja też.Dobrze ,że piątek po jutrze.Pozdro.
Nowy browar w Krakowie - Browar Stary Kraków
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNiby, że co Ty też
do zobaczenia w piątek"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA te niepotwierdzone informacje mówią coś o Smoczej Głowie w butelkach?
Comment
-
-
A ja po etykiety . Po piwo podjadę osobiścieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PucakZ rozpędu nie sprawdziłem, tudzież chodziło mi o najaktualniejszą listę.
Dzięki za info.
NON IRON ul. św.Marka
PIERWSZY LOKAL PO LEWEJ STRONIE ul. Stolarska
ESPRESSO ul. Biskupia
PUB RUTYNA ul. Westerplatte
SZYNK ul. Podbrzezie
ALOHA ul. Miodowa
OPAL ul. Kupa
PILS-GRIL-BAR ul. Lwowska
RIMINI ul. Teligi
ART mnie zaraz prześwięci, że to nie w tym dziale
Comment
-
-
Albo Maggyk, że nie w jej Piwo GdzieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
"Stary Kraków" mnie wkurza i powiem z araz, dlaczego. Otóż zaglądam na Allegro, widzę nazwę "Stary Kraków", otwieram - a tam g...y podstawek za 3 zł, a ja kolejny raz nabrałem się, bo myślałem, że chodzi o browar na Lubiczu. Ciekawe, co na to ortodoksi praw konsumenta - ewidentnie browar wprowadza mnie w błąd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu(...) a ja kolejny raz nabrałem się, bo myślałem, że chodzi o browar na Lubiczu. Ciekawe, co na to ortodoksi praw konsumenta - ewidentnie browar wprowadza mnie w błąd.Last edited by e-prezes; 2005-11-16, 14:48.
Comment
-
Comment