Nie jestem przekonany. Nie bardzo odpowiada mi amerykański model robienia z siebie idioty, który musi mieć instrukcję obsługi w postaci obrazków. Dla mnie sprawa jest jasna - posiadam pełną wolność NIE KUPOWANIA towaru, który z jakichś względów mi nie odpowiada.
Nowy browar w Krakowie - Browar Stary Kraków
Collapse
X
-
Jeżeli nie wiem, z którego browaru pochodzi konkretne piwo, ZAWSZE MAM PRAWO TEGO PIWA NIE KUPIĆ. czy to takie trudne do pojęcia?
Powiem więcej - wstydziłbym sie być tak upierdliwy wobec konkretnego producenta, nie mając pewności, czy rzeczywiście robi dane piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiuwstydziłbym sie być tak upierdliwy wobec konkretnego producenta, nie mając pewności, czy rzeczywiście robi dane piwo.
Jako konsument chcę być odpowiednio poinformowany przez producenta, jest to chyba moje elementarne prawo.
Comment
-
-
dobra, ale o co się k... przyczepiacie, że brak czego? nie ma etykiet, więc nie ma informacji na etykietach... w przypadku małych firm często adres firmy to mieszkanie właściciela, a nie faktyczny zakład gdzie pracuje. zresztą w przypadku Starego Krakowa trudno powiedzieć, że ktoś tam pracuje. Jedynie wynajmują urządzenia. Określcie co wam nie odpowiada w tej konkretnej kwestii, spiszemy to i z waszymi podpisami złożymy jako petycję do właściciela Starego Krakowa. Uzna sugestie za uzasadnione to będzie zmiana. Na razie nie wiem o co wam KONKRETNIE chodzi?!Last edited by e-prezes; 2005-11-17, 12:31.
Comment
-
-
no to wreszcie jest!
"Browar Stary Krakow juz niedugo dostarczy wersję butelkowa piwa celebrujacego nadchodzaca 750 rocznicę lokacji Miasta Krakowa. Postanowilismy przybliżyć krakowianom i gosciom odwiedzajacym Kraków jak piwo smakowało pod Wawelem w tamtych odległych czasach. Kiedys wszystkie piwa były piwami typu ale, dolna fermentacja nie była jeszcze znana, wszystkie piwa były ciemne i mocno chmielone, podobne więc do naszego AMBER ALE." cytat ze strony browaru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes"Browar Stary Krakow juz niedugo dostarczy wersję butelkowa piwa celebrujacego nadchodzaca 750 rocznicę lokacji Miasta Krakowa. Postanowilismy przybliżyć krakowianom i gosciom odwiedzajacym Kraków jak piwo smakowało pod Wawelem w tamtych odległych czasach. Kiedys wszystkie piwa były piwami typu ale, dolna fermentacja nie była jeszcze znana, wszystkie piwa były ciemne i mocno chmielone, podobne więc do naszego AMBER ALE." cytat ze strony browaru
Comment
-
Comment