Z piwami to u nas jest problem...Z tego co piszesz ,to możesz Jemu zakupić Łomżę eksport(Geant),i w Kalafiorku Perłę Chmielową.Może być też Brok eksport(Geant)
Pomocy dla niedoświadczonej !!
Collapse
X
-
Ma chłop szczęście, ot co.
Kup "Brok eksport", a do tego "Faustusa".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KittyOkazja jest taka, że chće mu sprawić przyjemność, a myślałam o czymś może zagramanicznym, a cena spokojnie wyższa :] Chciałabym coś lepszego, innego niż zawsze, a jestem ze Szczecina i Bosman to raczej nie :]
Kobieta möwi do Kochanego ze ma Niespodzianke a on wyciaga Butelke z Lodöwki i möwi juz znalazlem
A tak naprawde chcialbym miec taka towarzyszke Zycia zeby sie starala Jakie Piwo podejdzie jej Kochanemu-AZ MU ZAZDROSZCZE
Comment
-
-
Jeśli chłop lubi zdecydowaną goryczkę kup mu Jever'a z Niemiec będzie zadowolony. Z mniejszą goryczką polecam Raderbergera . Z polskich piw polecam Kasztelana z Sierpc powinien być dostępny w Auchan jeśli ta sieć jest w Szczecinie, oraz wspomniane wcześniej : Perła i Noteckie.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KittyDzięki wszystkim :] czekam na dalsze propozycje :]
Comment
-
-
Kitty, żeby moja kobietka była taka kochana... (pod względem piwnym oczywiście )
Andi pewnie ma rację tylko żeby to był jakiś nietuzinkowy gatunek piwa, a o to trudniej...
Kitty, mówisz że chłop nie lubi typowych mocnych... a może dać mu spróbować portera? To nie jest zwykłe mocne. Najłatwiej dostępny "żywiecki" porter z Cieszyna, ma wszystko co tygrysy lubią najbardziej, nie jest za słodki, ma goryczkę i charakter... a przy tym portery to właśnie są niezwykłe piwa, coś na specjalną okazję. Wasze zdrowie Porterem Staropolskim ze Zduńskiej WoliOstatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2005-09-12, 23:17.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kitty... chće mu sprawić przyjemność...
Comment
-
-
Ludziska ,nie pomagacie Nowej Forumowiczce Ja jako tako znam asortyment sklepów w Grodzie Gryfa i starałem się pomóc racjonalnie i czytać ze zrozumieniem,co mi się zdarza tylko czasami .Wybrałem piwka z goryczką ,które można dostać i rzecz jasna nie totalną masówkę.Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-09-13, 16:10.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mają ludziska fantazję co?
Niech przyjadą do Szczecina i pokażą gdzie te piwa można dostać.
Och fantaści, fantaści ...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment