Pomocy dla niedoświadczonej !!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skandal
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1439

Ale się uśmiałem jak to czytałem Wszystko się zgadza kochani forumowicze ale zrobiliście dziewczynie taki młynek w głowie że teraz przez najbliższe pół roku chłopak będzie dostawał co tydzień coś nowego. W sumie to co ja marudze-toż to byłby raj (napewno dla mnie)

Comment

• Kitty
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.09
      • 15

thnx wam wszystkim za odpowiedzi :] :*:*:*

Comment

• Marcin_wc
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.09
        • 2115

Kitty, a może napiszesz jakieś najnowsze doniesienia z degustacji?

Comment

Related Topics

Collapse

• SielskieWzgorze
          Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
          SielskieWzgorze
          Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
          ...
          2024-02-19, 09:28
        • centris
          Potrzebuje pomocy piwowara
          centris
          Cześć,
          Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
          Pozdrawiam
          2025-01-07, 10:23
        • kurek93
          Lager coopers
          kurek93
          Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
          2023-01-06, 19:13
        • heckler
          Czechy, Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
          heckler
          Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
          Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
          2023-06-15, 11:52
        • heckler
          Czechy, Krhová, Barvířka 25, Minipivovar Breimis
          heckler
          Krhová, mała wieś położona tuż przy mieście Valašské Meziříčí. W grudniu 2023 roku w tejże wiosce pan Pavel Reimer zalegalizował swój domowy browarek o nazwie Breimis.
          Warzelnia to tylko 150 litrów, do tego 1 x 150 i 2 x 300 l. tankofermentatory. Produkcja skromna, domowa,(właściwie...
          2024-05-07, 08:10
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...