Nieźle. Każdy zapodał co innego! Nie chce mi się przepisywać z tamtego tematu moich typów... Ale już ciekawa jestem tej knajpy - proponuję następne spotkanie uczestników forum w Koszalinie
9 Okocim Club- muza w lokalu!!
Collapse
X
-
-
no dzięki Marusia-- jak się wszystko uda to nie ma sprawy....-dobrego piwa nigdy do picia za dużo 8-))))
dzieki za propozycje muzyki-szczególnie podobała mi się piosenka wojskowa ; chociaż zrobięchyba też muzykę kościelną 8-)))Comment
-
Comment
-
W Helloween koniecznie coś makabrycznego, najcięższa odmiana metalu. Tańce obowiązkoweComment
-
Ja tez chce muzyke irlandzke i folkowa innych krajow z wyjatkiem Polski, Grecji, Turcji i Azerbejdzanu.
Slawek
------------------
Comment
-
do knajpy rewelacyjny jest Tom Waits i Nick Cave
myślę że podział na np. środy bluesowe, czwartki jazzowe jest już zbyt oklepany
niezłym było by zorganizować dzień akustyczny, w końcu wiele kapel nagrało trochę niezłych kawałków w wersjach unplugged (Smashing Pumpkins, Pearl Jam, days of the new, counting crows)Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Widzę Maryhh, że klimaty mamy podobneComment
-
i tak trzymać
będzie trzeba kiedyś pogadać przy piwie o muzyceWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
-
-
vai owszem, petrucci też (pod warunkiem że nie z wokalistą Dream Theater )
choć z wszystkich wymiataczy najbardziej odpowiadałby mi dzień z Zakkiem WyldeWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment