To może JUST 5 ?
9 Okocim Club- muza w lokalu!!
Collapse
X
-
-
do "drimów" nic nie mam, a nawet mam kilka płyt
ale LaBrie mógłby sobie dać spokój z tym swoim pianiemWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
sensor tylko 5?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
-
JUST to była taka polska firma robiaca dżinsy w czasach jak byłam w podstawówce...Comment
-
nic nie mówię ale mógłby zaprosićWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
-
Wykorzystał nas. Za darmo!
Comment
-
No, jak go odnajdziemy WSZYSCY, to ten PUB długo nie pociągnieComment
-
zabierzemy mu wszystko piwo i oddamy ubogimWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Related Topics
Collapse
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 05:24 -
-
Bardzo wesołe
miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
-
Channel: Niemcy
2024-09-03, 03:09 -
-
Piwo jasne o zawartości alko 4.6% tym razem z Brzeska (LPL 03).
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - jasne złoto.
Gaz - średni.
Aromat - zbożowość i słód pilzneński z nutką "lodówkowego" chmielu....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment