9 Okocim Club- muza w lokalu!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • pebejot
    Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
    pebejot
    Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
    Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
    2024-07-01, 05:24
  • dadek
    Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
    dadek
    Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
    2024-09-03, 03:09
  • Javox
    Okocim, Tuborg Green
    Javox
    Piwo jasne o zawartości alko 4.6% tym razem z Brzeska (LPL 03).

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa - jasne złoto.
    Gaz - średni.
    Aromat - zbożowość i słód pilzneński z nutką "lodówkowego" chmielu....
    2024-07-04, 11:52
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Okocim, Brzesko ul. Browarna 14
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 22:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...