Uwazam ze dzialka jest rownie kultowa jak film Rejs, przewaznie pierwsza w zyciu wypita flaszka wodki albo wina ma miejsce wlasnie na dzialce - to ten klimat.
Slawek
Obawiam się, że ten temat pójdzie w kierunku "kto kiedy i gdzie wypił pierwszą flaszkę wódki"
Ja na przykład - nie pamiętam!!!
Ale napewno nie na działce. U mnie jest raczej kultowym wypad rowerem gdziekolwiek w plener i ognisko. Żadne tam przestrzenie zamknięte (jak działka płotem )
Kolega ma taką działkę całkiem przyzwoitą (ponad 4 ary zapuszczonego trawnika + kilkanaście równie zapuszczonych drzew owocowych + 1 bez). Przepuścilismy przez te działke ze sto beczek w ciągu jakichś sześciu lat. Objaw uboczny - obficie użyźniony bez kwitnie trzy razy w roku.
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
Comment