Jeśli do tego jada się raz w tygodniu, to organizm przerabia procenty na jakąś formę energii. Ale żeby wyhodować sobie mięsień piwny, to już nie mam mowy.
Co można robić na działce oprócz sadzenia szczypiorku?
Collapse
X
-
Tym bardziej że nawet takie produkty jak: Kapusta kiszona, ocet, niektóre lody, kefir, i wiele innych zawierają od 0,2 do 0,8% alkoholu.
Czujecie to - nawalić się kefirem ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
Krzysiu, toż to opis mojej diety!Comment
-
U mnie trzy dni temu kszynka Lwówka poszła w drodze na działkę (biedny kierowca ). No a potem jeszcze dwie kszynki Kasztelana. Też było fajnie. A potem wzieła mnie wena fotograficzna i zrobiłem chyba z 50 zdjęć ciągnika Massey Ferguson produkowanego nigdzie indziej, jak w Ursusie. Podczas fotografowania jakoś dziwnie wydawało mi się że wszystkie zdjęcia wychodzą nieostro
PS
Pomimo zmiany butelek, w Sierpcu kasztelan chodzi nadal po 1,90 PLN. Guuud!Dick Laurent is dead.Comment
-
Ja mam kilka innych pomysłów na temat tego co można robić "na działce"Comment
-
no to was zaskoczę
Na działce można siedzieć i słuchać jak spiewają ptaszki jeśli ktoś to lubi.
ale można oczywoście słuchać jak na rozlewni pobliskiego browaru grzechoczą buteleczki
czasami zdarzają się efekty specjalne
jak paleta spadnie z rakabez brody...Comment
-
A przede wszystkim ...
na działce można organizować spotkania forumowiczówNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Re: A przede wszystkim ...
celt_birofil napisał(a)
na działce można organizować spotkania forumowiczów
ale na przykład można jeszcze złowić w pobliskiej rzece pstrągi i uwędzić na śniadanko!!!!bez brody...Comment
-
I można pić i pić i pić i spaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
A potem wgapiać się w ognisko, jakby się miało autyzm, a na zawołanie oglądać się jeszcze parę razy czy przypadkiem gdzieś obok nie stoi jakiś inny "ja", do którego zawołanie jest pewnie kierowane
Już nie wspominając o budzeniu się o 5:00 rano i łamaniu chrustu na pięciocentymetrowe patyczkiDick Laurent is dead.Comment
Comment