Przepraszam, że dopiero teraz ale miałem małe urwanie głowy a knajpka znajduje sie... nie znam nazwy ulicy boczna Powstańców w nasypie kolejowym koło kina Śląsk a dokładniej tuż za nim. Knajpa jest świetna ma ok 15m2 i poprostu rządzi!
Najpiwniejszy ogródek sezonu 2001 !
Collapse
X
-
a od kafelków zimno, zwłaszcza jak się leżyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Comment
-
-
Fajne ogródki, jeden nawet z Czarnkowem, były w tamtym roku w Czarnkowie właśnie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Najmłodszy ogródek piwny na Fordonie w Bydgoszczy. Można skosztować beczkowego piwka z Ciechanowa oraz czarną Fortunkę. Młodsza część rodzinki też ma powód aby w tamtym kierunku udać się na spacer są dmuchane zjeżdzalnie oraz wybieg dla koni, gdzie każdy może spróbować swoich umiejętności jeździeckich.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Najmłodszy ogródek piwny na Fordonie w Bydgoszczy. Można skosztować beczkowego piwka z Ciechanowa oraz czarną Fortunkę. Młodsza część rodzinki też ma powód aby w tamtym kierunku udać się na spacer są dmuchane zjeżdzalnie oraz wybieg dla koni, gdzie każdy może spróbować swoich umiejętności jeździeckich."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment