Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
Zaproszony jak i inni na forum przez Krzysztofa napaliłem się dziś po pracy na małe co nieco ( z obiadkiem ) w Bierhalle.
Niestety o 16:00 nie chcieli na mnie zarobić.
Nieczynne, gdyz jest impreza zamknięta, zapraszali na jutro.
NIE TO NIE.
Zarobił bar Smakosz na Bemowie, ja napiłem się lanej Łomży.
A jutro...... a jutro to ja się wybieram do BrowArmiiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Cytat:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Rozpoczyna się Octoberfest w Bierhalle. Piwa bedą w cenach poniedziałkowych.
Czy ta " promocja " dotyczy także Katowic ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliTa promocja to nawet nie dotyczy filii na Nowym ŚwiecieJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofBierhalle na Nowym Świecie takze ma promocję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliJak byłem w tym tygodniu na piwku to obsługa o tym nie wiedziałaJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Wracając do tematu obsługi. Okazało się, że kumpel z grupy razem ze swoją dziewczyną bywają w Bierhalle. Ludzie zupełnie niezwiązani z piwowarstwem amatorskim, chwalą piwo i jednocześnie z racji niecenzuralności nie mogę przytoczyć zdania na temat obsugi. Juz wielokrotnie czekali po pól godziny, a ich zamówienie gubiło się w mrokach dziejów.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Z informacji na stronie wychodzi, że Dunkel.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
W najbliższych dniach w sprzedaży pojawi się Ciemna pszenica.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Jest już ciemna pszenica ale niestety skończyła się promocjaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Miło mi Was poinformować, że piwa z Bierhalle Arkadia podczas konkursu piw odbywającego się podczas XIV Jesiennych Spotkań Browarników zostały uchonorowane madalami:
W grupie piw ciemnych - o ekstrakcie do 13 Blg :
I miejsce i złoty medal - Bierhalle Ciemne (Dunkel)
III. miejsce i brązowy medal - Bierhalle Altbier
W grupie piw ciemnych mocnych - o ekstrakcie do 22 Blg (Portery):
I miejsce i złoty medal - Bierhalle Koźlak (Bock)
W grupie piw pszenicznych:
I miejsce i złoty medal - Bierhalle Pszeniczne (Weizen)
II miejsce i brązowy medal - Piwo pszeniczne z Browaru Regina
III. miejsce i brązowy medal - Bierhalle Pszeniczne ciemne (Dunkel Weizen)
Jestem zaskoczony naszym sukcesem głownie za sprawą Koźlaka i Dunkla.
Życzę smacznego podczas degustacji medalowych piw.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Informuję, że dnia 13.01.2007 r. rozpocznie się w Bierhalle sprzedaż piwa Weizen Bock o ekstrakcie 16,5 Plato.
Piwo to zostało uwarzone w browarze Bierhalle pierwszy raz w Polsce. Zyczymy smacznego.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Widzę, że będzie też Doppelbock. W jakiej cenie pojawi się Weizen Bock?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Dzięki uprzejmości Krzysztofa część forumowiczów miała okazję przedpremierowego spróbowania weizenbocka. Piwo rewelacyjne! Jasnobrązowa barwa, potężna śmietanowa piana i ta kompleksowość smaku...Cudo! Już się nie mogę doczekać przyszło-poniedziałkowej degustacjiPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment