Mam nadzieję, że nie taki ecudo "cudo" jak w Moritzu....
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMam nadzieję, że nie taki ecudo "cudo" jak w Moritzu....Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Na przykład w przyszłą sobotęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Może jeszcze troszkę zostanie...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Sugerujesz, że tak szybko może się skończyć?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecSugerujesz, że tak szybko może się skończyć?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Chwilowo do Warszawy się nie wybieram, ale wyślę umyślnych
Comment
-
-
Zapraszam na piwo Marcowe do Bierhalle Arkadia.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Nie wiem czy ta kwestia była już tu omawiana, do przeglądnięcia zbyt wiele stron. Więc wysuwam pytanie, czy z własnymi butelkami z zamknięciami typy kelt można się udać do Bierhalle i uzyskać ich napełnienie ? Z butelek zwrotnych z Bierhalle nie za bardzo jestem skłonny korzystać, bo to jakoś zbyt zobowiązuje do ponownych odwiedzin, a ja takich zależności nie lubię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy ta kwestia była już tu omawiana, do przeglądnięcia zbyt wiele stron. Więc wysuwam pytanie, czy z własnymi butelkami z zamknięciami typy kelt można się udać do Bierhalle i uzyskać ich napełnienie ? Z butelek zwrotnych z Bierhalle nie za bardzo jestem skłonny korzystać, bo to jakoś zbyt zobowiązuje do ponownych odwiedzin, a ja takich zależności nie lubięŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
a jak są ceny promocyjne, to czy przypadkiem nie nabijają ceny normalnej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzia jak są ceny promocyjne, to czy przypadkiem nie nabijają ceny normalnejJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
W Katowicach były promocyjne ceny na piwo w dniu x. po rozlaniu piwa na wynos dostaliśmy cenę niepromocyjną na rachunku. zauważyłem dopiero po wyjściu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Oszukiwanie klientów można było zaobserwować często w stolicy też od samego początku istnienia lokalu, co tu wielokrotnie różni forumowicze pisali, sam byłem świadkiem kilku wręcz ordynarnych "uchybień" finansowych i niedolewań na niekorzyść klienta. Krzysztof oczywiście za każdym razem udaje zdziwionego, ale chyba po takim okresie funkcjonowania Bierhalle, to poza "Greka" robi się komiczna i niewiarygodna. Ja rzadko bywam ostatnio w Bierhalle, bo się dwa razy najadłem wstydu wobec zaproszonych przeze mnie znajomych.
Comment
-
Comment