Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziW ostatni poniedziałek mieliśmy okazję skosztować piwa Marcowego. I na skosztowaniu nie można było zakończyć. Dla mnie bardzo trafione piwo. Ponoć to piętnastka, a w czasie smakowania procent wcale mi nie przeszkadzał. Podpasowała mi także wyrazistość smaku - doskonałe wrażenia po każdym łyku.
Polecem wszystkim spróbowanie (czym prędzej, bo zdaje się, że piwo warzone "okresowo")
Piwo marcowe posiada ekstrakt 13,7 Plato.
Cieszy nas Piwowarów z Arkadii że piwo to Wam smakuje. Dokładamy starań żeby było jeszcze lepsze i jak widać są efekty...
Cóż zapraszamy...Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Podzczas odbywającego się podczas Chmielaków Konsumenckiego Konkursu Piw w Krasnymstawie piwa produkowane przez Browar restauracyjny zajęły trzy pierwsze miejsca a mianowicie:
1) Piwo Bierhalle Marcowe
2) Piwo Bierhalle Ciemne (Dunkel)
3) Piwo Bierhalle Weizen.
Jest to dla nas Piwowarów z Bierhalle wielkie wyróżnienie dające wiele satysfakcji. Jest to też zwięczenie naszych wysiłków nad smakiem i zapachem naszego piwa.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziPodzczas odbywającego się podczas Chmielaków Konsumenckiego Konkursu Piw w Krasnymstawie piwa produkowane przez Browar restauracyjny zajęły trzy pierwsze miejsca a mianowicie:
1) Piwo Bierhalle Marcowe
2) Piwo Bierhalle Ciemne (Dunkel)
3) Piwo Bierhalle Weizen.
Jest to dla nas Piwowarów z Bierhalle wielkie wyróżnienie dające wiele satysfakcji. Jest to też zwięczenie naszych wysiłków nad smakiem i zapachem naszego piwa.Last edited by docent; 2008-10-03, 10:23.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Tak swoja drogą Krzysztofie, na jakiej wodzie warzycie piwka i skąd ją czerpiecie? Bo chyba nie z kranu?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziTak swoja drogą Krzysztofie, na jakiej wodzie warzycie piwka i skąd ją czerpiecie? Bo chyba nie z kranu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziTak swoja drogą Krzysztofie, na jakiej wodzie warzycie piwka i skąd ją czerpiecie? Bo chyba nie z kranu?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Z reaktoraSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Doczekaliśmy się w końcu happy hours w Bierhalle. Od wtorku do piątku w godz. 15-17 piwa oferowane są za 50% ceny. Na czasy kryzysu i bezrobocia jak znalazłPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Ceny na stronie bierhalle są aktualne. Jeśli chodzi o wawę to stale dostępne są pils i pszenica, trzecie piwo jest rotacyjne. Obecnie dunkel.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
A czy w związku z nową promocją poniedziałki (całe) nadal są za 50%?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA czy w związku z nową promocją poniedziałki (całe) nadal są za 50%?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment