No tak. Na reklamie dot. poniedziałków pojawia się słowo-klucz "DO" 50% tańsze...
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Drodzy Przyjaciele,
W poniedziałek 27.04.2009 r. w godzinach popołudniowo-wieczornych w Bierhalle Arkadia zostanie uwarzona 1000-czna warka piwa. W nawiązaniu do pierwszej warki w dniu 21.09.2005 r. będzie to piwo Weizen.
Gdybyście chcieli nam towarzyszyć podczas tego wydarzenia będę rad.
Ponad to biorąc pod uwagę, że posiadamy warzelnię ze dwoma szklanymi naczyniami oznacza to, że w dniu jutrzejszym jako pierwsi na świecie przekroczymy granicę 1000-cznej warki.
Za tem .... zapraszam.
KrzysztofJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziBierhalle - piwo beznadziejne, tłumy, atmosfery piwno-towarzyskiej żadnej, ot, kombinat w centrum handlowym.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziże w dniu jutrzejszym jako pierwsi na świecie przekroczymy granicę 1000-cznej warki.
Tak czy siak moje gratulacje. Piękna liczba. Szkoda że nie dane mi osobiście zassać tysięcznego wywaru.
Moze by tak jakieś jubileuszowe ety , podstawki.... ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziBierhalle - piwo beznadziejne, tłumy, atmosfery piwno-towarzyskiej żadnej, ot, kombinat w centrum handlowym.
Nie zgadzam się z tą oceną. Uważam, że potrzebne są browary restauracyjne zarówno typu BrowArmia, jak i Bierhalle. Ten ostatni jest idealny dla rodzin z dziećmi, można dobrze zjeść i miło spędzić czas. A co do piwa-ja natrafiłem na bardzo dobre warki, w szczególności koźlak jest rewelacyjny
Comment
-
-
Jubileusze jubileuszami (gratulacje), a ja nie mogę się w Katowicach doprosić o litrowy kufel - byłem chyba z 10 razy w ciągu ostatniego roku i cały czas słyszę, że będą sprzedawać. Niestety nic w tym temacie się nie rusza. Panie Krzysztofie, pomożecie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziw szczególności koźlak jest rewelacyjny
A ci panowie mogą to potwierdzić.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziDrodzy Przyjaciele,
W poniedziałek 27.04.2009 r. w godzinach popołudniowo-wieczornych w Bierhalle Arkadia zostanie uwarzona 1000-czna warka piwa. W nawiązaniu do pierwszej warki w dniu 21.09.2005 r. będzie to piwo Weizen.
Gdybyście chcieli nam towarzyszyć podczas tego wydarzenia będę rad.
Ponad to biorąc pod uwagę, że posiadamy warzelnię ze dwoma szklanymi naczyniami oznacza to, że w dniu jutrzejszym jako pierwsi na świecie przekroczymy granicę 1000-cznej warki.
Za tem .... zapraszam.
Krzysztof
Nie, żebym się czepiał, ale strasznie te błędy rażą w oczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziWczoraj pity przeze mnie w miłym towarzystwie koźlak majowy był przecudnego smaku!
A ci panowie mogą to potwierdzić.
A ja się pytam gdzie jest piana z tego koźlaka ? Jeszcze nic nie upite a piany już nima ! Ktoś wyssał ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziA ja się pytam gdzie jest piana z tego koźlaka ? Jeszcze nic nie upite a piany już nima ! Ktoś wyssał ?
Byłem w Bierhalle w czwartek bądź środę, teraz nie pomnę. Zamówiłem Koźlaka i Marcowe, oba bez piany, ot taka wzburzona herbatka.
Co do smaku już się nie wypowiadam ale z Pirackąmuzą polemizowałbym.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziNie za bardzo załapałem. Jesteście pierwszym brewpubem który przekroczy ilość tysiąca warek w swej historii ? Raczej chyba nie o to Ci chodziło bo to na 99,9 procent niemożliwe.
Tak czy siak moje gratulacje. Piękna liczba. Szkoda że nie dane mi osobiście zassać tysięcznego wywaru.
Moze by tak jakieś jubileuszowe ety , podstawki.... ?
Masz racje 1000 warek to jest fajna liczba.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi(...) Co do smaku już się nie wypowiadam ale z Pirackąmuzą polemizowałbym.
Becik, gdzieś Ty smakował: w Arkadii, czy na Nowym Świecie. Bo może to ma jakieś znaczenie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziA ci panowie mogą to potwierdzić.
Pfu, z radioodbiornikaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment