W sumie dobra cena. Wychodzi że jedno piwo kosztuje 6zł. Opłaca się. Ciekawe ile będzie kosztować po nowym roku i czy będzie tak opłacalne?
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziCzyli jak dobrze rozumiem, 5 litrów piwa razem z beczką kosztuje 60pln? Na pewno się pojawię przed Sylwestrem
Koźlak - 70 PLNJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Byłem wczoraj i próbowałem koźlaka i pilsa. Obydwa po prostu wyśmienite.
W lodówce zauważyłem kilka beczek, wszystkie z datą przydatności 29.XII.2007. Żadna jednak nie była z koźlakiem...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Od dzis piwo bedzie nalewane na barze w tym Koźlak.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
ładna etaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
W imieniu swoim i pozostałych pracowników Bierhalle życzę Wam wszystkiego najlepszego Bierhalowego w Nowym Roku.
Do Siego Roku!!!
Chciałbym, żeby wytwory moich marzeń i rąk zawsze Wam smakowały...
Krzysztof T. Ozdarski
Głowny Piwowar BierhalleJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
No cóż, my przywitaliśmy nowy rok Twoim Koźlakiem Bardzo przyjemny, szczególnie spodobało mi się to, że mimo woltażu nie walił w dekielSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Krzysztofie, dzięki za to co robisz, nie pozwalając by piwowarstwo w Warszawie zanikło (aż się łza w oku kręci gdy się przejeżdża ul. Grzybowską). Jesteśmy w Bierhalle co tydzień w poniedziałek całą paczką i co tu dużo pisać - piwka świetne! A ten ostatni Koźlak...! Na ten nowy rok najlepsze życzenia dla Ciebie i załogi bo "gdzie się piwo warzy tam sie dobrze darzy"!
Comment
-
-
Zapraszam na piwo Marcowe do Bierhalle Arkadia.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziZapraszam na piwo Marcowe do Bierhalle Arkadia.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNie za wcześnie?Last edited by Krzysztof; 2008-01-27, 11:33.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziRozumiem że wiesz dlaczego to piwo nazywa się akurat "Marcowe"?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment